![]() |
חלוקה לab- דיון בחלוקות יוצאות דופן.
חברה שאלה אחת המוזרות אבל תנסו לענות עלייה..
מה אתם אומרים על חלוקה של a חזה גב רגליים b יד אחורית , קדמית , כתפיים אני לא הולך לנסות את זה אני סתם שואל מה אתם חושבים על חלוקה כזאת? |
חסרת כל היגיון.
|
אם אתה לא מתכוון לנסות אותה בשביל מה אתה שואל?
|
האמת שהייתה תקופה בחיי שהתאמנתי בצורה כזאת וזה דווקא עבד לא רע בכלל...
תנסה, לא תמות מזה (אני מניח). אגב, גם חברנו שוורצנגר התאמן ככה בתקופה מסויימת בקריירה שלו. |
היא תיצור התנגשיות
|
ציטוט:
אגב אם אני יעבוד בתוכנית הזאתי לא יהיה עליי איזשהו עומס יתר בגלל שבאימון אחד כל השרירים הגדולים ובשני קטנים? |
ציטוט:
|
תוכנית אפשרית לסופר סטים בין שני שרירים
|
ציטוט:
ברצינות רגליים. ציטוט:
אגב הנה עוד חלוקה מוזרה שעובדת לא רע- a-חזה, כתפיים, גב b-רגליים, ידיים היתרון פה הוא שלא עובדים על הכתפיים בימים עוקבים, שיש המון זמן לעבודת רגליים ושהידיים מקבלות אימון נפרד. |
אז epic אתה ממליץ לי לנסות לאיזה חודש את התוכנית שרשמתי בפוסט?
זה לא יהיה לך קשה לעבוד חזה גב ורגליים באימון אחד?
זה אימון ממש מתיש לדעתי והוא יהיה גם בטח יותר ארוך מהאימון השני של הידיים והכתפיים |
אם עושים את 2 התוכניות: של פותח האשכול, ושל אפיק, ב axbxa והלאה נראה לי שזה לא יצור עומס...
אבל abxabxx בטוח יצור עומס. יד אחורית עובדת ממש חזק בחזה... כמו שקידמית בגב. |
[
ציטוט:
a-חזה, כתפיים, אחורית b-גב, רגליים, קדמית אגב אני בעצמי מתאמן בשיטה הזאת כיום. על החלוקה המיוחדת אני ממליץ רק למתאמן מנוסה שרוצה לגוון. |
אוקיי תודה ועוד שאלה..
בabc אתה גם אומר לעשות חלוקה מסורתית אלה אפשר בabc גם ככה.. A חזה וגב b כתפיים רגליים c ידיים ? |
ציטוט:
|
חחחחחחחח זה מה שבטוח..אבל..אני עוד כמה חודשים 15 .. בכמה חודשים הרבה דברים יכולים להיות :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
A חזה וגב b רגליים c כתפיים וידיים היתרון פה שלא עובדים על הכתפיים והידיים יום אחרי יום ושיש המון זמן לאימון רגליים מכובד. |
או תודה רבה רבה epic
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ