![]() |
אימון בייספ עם רוני + כמה טיפים
http://www.youtube.com/watch?v=kZEzqdMHp0E
הוא מדבר על הדרכים שבהן הוא מאמן את הבייספ וכמובן רואים אותו מתאמן - בסוף בסרטון הוא מאמן את הבייספ מכל זווית אפשרית כמו שנאמר בסרטון על הקשר בין טווחי התנועה לחלקים השונים בבייספ שעובדים כשהוא משנה את התנועה לא היה לי מושג בקשר לזה אבל הנה למדתי עוד משהו חדש. |
פשוווטט מפחידדד אגדה הבנאדם הזה
|
זה תרגיל 21 זה תרגיל ידוע..
|
תמיד עבדתי על הבייספ בלי לשנות את התנועה רק תנועה מלאה כל הזמן לא כמו שהוא עובד פה אז זה חידוש בשבילי :)
|
אם גנטיקה ומבנה כמו שלו ניראה לי שגם אם הוא ישחק בסביבונים בחנוכה יגדל לו הבייספס.
כפי שהוא אמר בתחילת הסרטון...dorian"s style כולנו יודעים מי באמת יודע להתאמן:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה סרטון תודה. ונראלי שאני אשאר עם תנועה מלאה. |
בונא ג'וקר התמונה שלו בחתימה שלך פשוט מטורפת...
|
אין על רוני מלך הבאדיבילדינג.
אהבתי את השיטת אימון האחרונה לבייספס עם המוט,אולי ננסה אותה. |
מישהו עושה אותו פה?
|
ציטוט:
כל אחד חושב שזה כל כך קל להזריק ולהיראות ככה.. לך לישון אתה עייף. |
סתם שאלה.. למה הוא כל הזמן זז עם הגב? זה לא נחשב צ'יט?
בתור אחד שעושה את זה בספה, אז בספה כל הגוף נתמך והיא אפשר לכופף אפילו בטיפה את הגב, ככה עובדים נטו על הבייספ. |
יש מצב מישהו יגיד מה הוא אומר למה אני אל מבין את כל מה שהוא אומר.
|
ציטוט:
אחי שתה מים קרים ותרגע.. מישהו אמר שאני יראה כמוהו? ציינתי שלצד הגנטיקה הטובה יש כמות מאוד מכובדת של חומרים. מישהו אמר שזה קל? בקיצור, ישך תסביך נחיתות. אל תוציא את זה עלינו. יום טוב |
ציטוט:
תמיד חייב לבוא מישהו ולהגיד חומרים חומרים חומרים. בסדר כולם כבר יודעים את זה אתה לא מחדש שום דבר. אתה אומר חומרים כאילו זה דבר קל.. |
ציטוט:
שוב, מאיפה הוצאת את זה שאמרתי שחומרים זה דבר קל? חאלאס עם הריגשי הזה של הרבה אנשים פה. אתה מאלה שחיכות לגע הזה שמישהו יגיד חומרים (ולא משנה באיזה הקשר, באיזו כוונה, באיזו מגמה או באיזה טון) ואז תוכל לפרוק את זעמך עלךיהם... |
חיה רעה =) אין עליו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה ברור שהבנאדם הזה נולד עם גנטיקה ומבנה מטורף ונדיר מאד שמישהו מקבל כזאת מתנה אבל עדיין, הוא לא היה מגיע לגודל הזה ללא החומרים. little_friend לא אמר שכל זה נעשה אך ורק בזכות החומרים... זה ברור לו ולכל מי שמבין 0.1% בפיתוח. ובנוגע לסרטון, מומלץ לעשות את התרגיל האחרון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ