![]() |
המלצה| טונה
יש טונה של ויליגר בקופסה ירוקה זה עם אומגה 3
טעים מאוד :p |
יש גם טונה בשמן זית, אבל לא טעמתי.
|
תודה על ההמלצה אבל זה גם יקר (יחסית לטונה במים\ שמן צמחי)
|
בשמן קנולה אחד הטובים...
|
לזכור שבטונה יש כמות לא קטנה של כספית (מתכת רעילה) !
אני לא אוכל יותר מטונה אחת כל יומיים. סרדינים לעומת זאת..גם נמוכים בכספית, וגם יש בהם סידן ואומגה 3. אפשר יום זה ויום זה. |
ציטוט:
עוד מעט תגיד לנו שחלב זה מסוכן ותמליץ לשתות סויה |
טונה במים או מוות
|
ציטוט:
ולמה זה חצי מסך ? |
ציטוט:
|
זה טונה בשמן קנולה וזה עולה סתם פי 10024190 יותר, עדיף לקחת טונה במים ולהוסיף כפית שמן איכותי עם עוד מרכיבים טעימים.
|
ציטוט:
לא קראת. וההשוואה של החלב והטונה כל כך לא קשורה.. אז תאכל 3 קילו טונה ביום ו"תתחשל" לך. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אתה מלך. לנושא עם הכספית: שאלתי את גיל פעם כל הכספית והוא אמר לי שזה לא משהו רציני ברמה מסוכנת, והוא אמר לי גם אז לשאול את ארבל משהו על זה שיש לו את הידע עם מחקרים וכאלה וזה ברח לי מהראש לגמרי... אז ארבל אם במקרה ראית את התגובה שלי ויש לך מה להגיד על זה אני אשמח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואפשר לאכול כמה שרוצים, ולפותח האשכול בידיוק אתמול ההיתי בטיול בבית ספר וחיפשתי טונה בסופר ראיתי את הרגילה ואת זאת בשקל יותר וזאתי באה עם פתיחה נוחה, קיצר גמרתי אתמול 3 חבילות כאלו ככה בלי כלום אחלה טונה. יש המלצה גם ממני. ורק שתדעו בונה רגילה שבשימורים אין אומגה 3. |
ציטוט:
זה עדיין אותו דג שפעם היה חי וכיום הוא נתחים בתוך קופסאת שימורים |
ציטוט:
אז הם פשוט שמים אותו בקופסא עם שמן אומגה 3 שהם הוסיפו בעצם.. |
טונה בשמן זית !!!!!!!!!!!!!! ממש לא טובה אתה לא יכול לדעת את הטיב של השמן זית שיש שם !!
אין כמו טונה במיים עם קפיט קטנה של צילי מתוק (10-15 קולוריות בלחץ) אני אישית חיי על חזה עוף \ סטיק סינטה בתיבלונים שונים לפעמים פעם ב... טונה .... |
לכל השמנים פה וכל אלה רושמי הנתונים חאלס עם זה היקף יד חם היקף יד קר היקף במסה היקף בחיטוב והתמונות האלה בגודל חצי מסך תמונה קטנה וראויה בצד בשביל הכבוד אין בעיה כמו גלעד ויהודה יש פורום של תמונות בשביל זה! גלעד תנסה למצוא אותי פה לפעמיים אני צריך לדבר איתך על מר ישראל השנה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ