ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לא הבנתי מה הסצינה ש מלא עושים חיטוב בשיא החורף (https://israelbody.com/showthread.php?t=47346)

senate 05-01-09 13:20

לא הבנתי מה הסצינה ש מלא עושים חיטוב בשיא החורף

הרי לא תישארו מחוטבים עד הקיץ
וחיטוב של חודש לא יתן לכם כלום , לא רק שלא ממש תרזו גם מייד שתחזרו למאסה כל החודש הזה יעלם

מה הרעיון פה ?
סתם אתם עושים ניסויים בתפריט על עצמכם ?
לא עדיף לאכול ולגדול עד שיגיע הזמן המתאים ?

Holy_Templar 05-01-09 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senate (הודעה 737517)
הרי לא תישארו מחוטבים עד הקיץ
וחיטוב של חודש לא יתן לכם כלום , לא רק שלא ממש תרזו גם מייד שתחזרו למאסה כל החודש הזה יעלם

מה הרעיון פה ?
סתם אתם עושים ניסויים בתפריט על עצמכם ?
לא עדיף לאכול ולגדול עד שיגיע הזמן המתאים ?

הרעיון להוריד את אחוז השומן והתחיל מסה בצורה נקייה מאחוז שומן נמוך יותר ... מן הסתם ..

שלא יגיעו לשיא המאסה עם 20% שומן

hanna666 05-01-09 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Holy_Templar (הודעה 737520)
הרעיון להוריד את אחוז השומן והתחיל מסה בצורה נקייה מאחוז שומן נמוך יותר ... מן הסתם ..

שלא יגיעו לשיא המאסה עם 20% שומן

מחזק ...

EPIC 05-01-09 13:23

לדעתי אין שום דבר מוזר בזה שבנאדם רוצה להראות נורמלי גם בחורף, לא כל עלייה במסה צריכה להיות

מלווה בלוק של דוד בן 50.

adimenia 05-01-09 13:31

אני מסכים אין על להיות מחוטב 365 יום בשנה וגם שעולים אז לעלות נקי צריך לעשות דברים בשכל ולהכיר את הגוף ותגובה שלו למאכלים שונים ושיטות אימונים שונות אי לדוגמא קצת בעייתי עם ירחדה במשקל בגלל זה אני מתחיל חיטוב עכשיו כדי שבקיץ הכל יהיה מתוקתק

avram1 05-01-09 13:37

אני עושה חיטוב כי העלתי ביותר מידי שומן

haim15 05-01-09 13:42

וואלה אחי נתת לי נקודה למחשבה כי באמת זאת העליה הראשונה שלי ועליתי יותר מדי באחוזי שומן ובקיצור חשבתי על עוד 3 חודשים חיטוב אבל עכשיו אני חושב שעוד חודש-חודש וחצי אני יתחיל חיטוב ואז יעלה נקי.
אני מעדיף להיות איזה פחות 3-4 ק"ג ולהיראות חטוב מאשר להיראות איך שאני נראה היום מלא בנוזלים ובקושי רואים חיטובים

itaiprz1 05-01-09 14:57

שמע אין שום דבר רע בחיטוב בחורף,
אני התחלתי חיטוב לפני חודש כי ניהיתה לי כרס ממש ממש גדולה , אני לא נגד ולא בעד מסה נקייה פשוט לא מאמיין שאני ירצה להגיע ל17-78 אחוז שומן , אבל אני גם לא בעד שאחד שהיתאמן חודשיים 3 שניראה כמו ציקלוף יגיד אני עושה חיטוב והרבה פה עושים את זה ולזה אני מאמין פותח הפוסט היתכוון.

senate 05-01-09 16:47

ואללה לא שכנעתם אותי

מה כבר תשרפו בחיטוב של חודש חודש וחצי, זה גם ככה יחזור בריבאונד עד החיטוב הבא לקראת הייץ

ולעשות חיטוב יותר ארוך מזה זה בכלל לא נשמע לי הגיוני כי זה כבר יוצא 3 חודשי חיטוב 3 חודשי מאסה וחוזר חלילה אז חצי שנה אתם מבלים בחיטוב ואיפה אתם בכלל רוצים לגדול ?
לגדול בחצי שנה במצטבר שאתם במאסה שגם ככה בחודש הראשון של המאסה הטסטוסטרון שלכם ברצפה בגלל החיטוב ?
זה לא שתרדו מ 20 ל 10 ואז תעלו ל 12 עד החיטוב הבא...

בקיצור דעתי = רעיון דבילי. (אלא אם כן אתם מקצוענים ודוחפים הרבה "ממתקים")

Bono 05-01-09 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 737656)
שמע אין שום דבר רע בחיטוב בחורף,
אני התחלתי חיטוב לפני חודש כי ניהיתה לי כרס ממש ממש גדולה , אני לא נגד ולא בעד מסה נקייה פשוט לא מאמיין שאני ירצה להגיע ל17-78 אחוז שומן , אבל אני גם לא בעד שאחד שהיתאמן חודשיים 3 שניראה כמו ציקלוף יגיד אני עושה חיטוב והרבה פה עושים את זה ולזה אני מאמין פותח הפוסט היתכוון.

צודק.

adimenia 05-01-09 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senate (הודעה 737767)
ואללה לא שכנעתם אותי

מה כבר תשרפו בחיטוב של חודש חודש וחצי, זה גם ככה יחזור בריבאונד עד החיטוב הבא לקראת הייץ

ולעשות חיטוב יותר ארוך מזה זה בכלל לא נשמע לי הגיוני כי זה כבר יוצא 3 חודשי חיטוב 3 חודשי מאסה וחוזר חלילה אז חצי שנה אתם מבלים בחיטוב ואיפה אתם בכלל רוצים לגדול ?
לגדול בחצי שנה במצטבר שאתם במאסה שגם ככה בחודש הראשון של המאסה הטסטוסטרון שלכם ברצפה בגלל החיטוב ?
זה לא שתרדו מ 20 ל 10 ואז תעלו ל 12 עד החיטוב הבא...

בקיצור דעתי = רעיון דבילי. (אלא אם כן אתם מקצוענים ודוחפים הרבה "ממתקים")

ברור שאיך שאתה מתאר את זה זה צעד תימני עדיף לרדת לאחוזי שומן נמוכים ולעלות נקי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ