![]() |
למה אסור לאכול פחות מהbmr?
למה אסור לאכול פחות מהbmr??????
|
אין דבר כזה אסור!
אתה מציב לעצמך מטרות ולפיהן אתה עובד. אם אתה עובד על מסה,אתה חייב לאכול יותר בכדי להגיע למאזן חיובי. כאשר אתה אוכל פחות אתה נכנס למאזן שלילי ומסה ממש לא תצא מזה. בהצלחה:) |
ציטוט:
זה נכון שבכדי להעלות במסה יש להיות באמזן חיבוי ובכדי לרדת באחוז שומן באמזן שלילי אבל יש לזכור שה bmr שלך הוא שריפה במנוחה מוחלטת בלי שום פעיליות וביום רגיל את מבצע הרבה פעיליות שגם הם שורפים קלוריות אז אין צורך לאכול מתחת ל bmr דוגמא : Bmr : 1800 1800*1.2 = 2160 קלוריות כולל פעולות יום יומיות +200 על עיכול +200-300 אימון זה יוצא 2660 קלוריות ביום -500 קלוריות זה יוצא 2160 קלוריות ביום |
כמובן שאין צורך לאכול מתחת אבל שוב זה תלוי במטרה שלך.
אם אתה רוצה לרדת במשקל ואתה לא עושה אירובי ופועל לפי תזונה נכונה אבל בכל זאת תפריט שמעודד ירידה במשקל אתה תאכל פחות. |
אבל אם הגירעון שלי יותר גדול מה bmr? (אני בחיטוב)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
העיכול נכנס בחישוב... ואם אני כל היום שוכב ללא תזוזה אין לי דרך להרזות? |
ציטוט:
אז למה כל התפריטים שרשומים הם 1500 קלוריות בחיטוב? |
ציטוט:
bmr : הוא מדד המיצג את כמות האנרגיה שהגוף שורף במנוחה מוחלטת ורק שתדע שהעיכול לא נכלל בו אז שב בשקט יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח תשכיל קצת BONO(שאלה) משה, בקשר לThermic Effect of Food(עיכול הוא חלק מזה) האם אותו צריך לקחת בחשבות בתפריט ? לדוגמה בן אדם שמוציא ( RMR+ פעילות יומיות בסיסית) 2000 קלוריות ביום יצטרך לאכול 2200 כדי לשמור על משקלו? m0she הtef מהווה חלק מהחישובים שמבוצעים, אין צורך להוסיף אותו. אם אתה לא מאמין לי אז אולי תאמין למשה שמבין "טיפה" יותר ממך ואל תגיד לי לשבת בשקט אני לא חבר שלך , במיוחד כשאתה טועה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לילה טוב |
ציטוט:
לילה טוב |
ציטוט:
תקרא את המאמר ותבין שצדקתי |
איך אני בודק bmr שלי זה חשוב בבקשה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה לא שומך עליהם יש שתי שיטות השיטה הראשונה – מדד הRMR ע"פ נוסחת mifflin: [אמינות השיטה מול נוסחת האריס-בנדיקט (16)] לגברים: (10 xבק"ג משקל) + (6.25 xבס"מ גובה) - (5 x גיל) + 5 לנשים: (10 x משקל בק"ג) + (6.25 x גובה בס"מ) – (5 x גיל) – 161 את התוצאה יש להכפיל ב1.2. זו הערכה כללית לא רעה, אך היא לא מתאימה ל: 1. אנשים שמנים מאוד. 2. ספורטאים בעלי מסת שריר גדולה. הנוסחא מתאימה לאנשים "ממוצעים". השיטה השנייה: אם אתם יודעים את אחוז השומן שלכם [אפילו בקירוב] ניתן לבצע את החישוב הבא: משקל הגוף הרזה [=משקל הגוף ללא שומן] * 31-36 , כאשר בעלי חילוף חומרים איטי יבחרו ב31, בעלי חילוף חומרים מהיר ב36, והאחרים – כל ערך באמצע שמתאים להם. הממוצע הוא 33.5 כמובן. את משקל הגוף הרזה מחשבים על ידי חיסור של (משקל הגוף*אחוז השומן) לחלק ל100 מהמשקל הכולל. לדוגמא: אדם ששוקל 80 קילו ויש לו 20% שומן יבצע את החישוב הבא: 80-(80*20/100)=64 לכן , במקרה הזה , הצריכה היומית תהיה בין 1984 קלוריות ל2304 קלוריות , בהתאם לחילוף החומרים. |
תפסיקו להגיב כמו מטומטמים, תודה. הודעה של "מה אתה מפגר" לא תורמת לדיון, לא עושה אתכם חכמים ובטח שלא מוכיחה שאתם צודקים. תכתבו לעניין או שלא תכתבו בכלל. תודה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ