![]() |
[שאלה] קולה וביצה קשה
1.שתייה של ליטר קולה בשבוע יכולה לפגוע?
2.בביצה קשה הלבן הוא החלבון נכון? אני לא אוהב את הצהוב |
1. כן
2. כן |
1. קולה בכללי בכלל לא בריא !!!
2. הלבן של החלבון, הצהוב זה החלמון והוא מאוד בריא אל תזרוק אותו סתם. |
מצטרף לשאלה לגבי הקולה
אם שותים בשבוע פעמיים-3 בממוצע בקבוק חצי ליטר של דיאט קולה, יש עם זה בעיות? אם אפשר לפרט זה יהיה מעולה,והאם זה גם יכול לפגוע בכל הנושא של פיתוח גוף ? תודה |
כמה שקולה/דיאט קולה זה בין המשקאות הכי חרא שקיימים, וזה זבל טהור, ליטר בשבוע יוצא בערך כוס או אפילו פחות ליום, ככה שלדעתי לא חייב להתנזר מזה לגמרי וזה בסדר אם נורא קשה לכם להפסיק, בכל זאת עדיף לשתות המון מים עד שמתרגלים.
לגבי הצהוב של הביצה - יש לו המון יתרונות לא יקרה כלום אם תאכלו ממנו. |
1. כן אבל לא מומלץ
2. כן |
בקולה יש הרבה מאוד פרוקטוז , לפרוקטוז יש נטיה טובה להפוך לשומן
הלבן זה החלבון, למרות שבחלמון יש גם חלבון .... אם אני לא טועה רוב חלבון הביצה נמצא בחלמון |
את החלמון לא מומלץ לעבור אתה ה3 כי יש בו הרבה שומנים ורוב הקלוריות נמצאות בו
ובחלבון יש את רוב החלבונים ואפשר לאכול בלי חשש |
לגבי הדיאט קולה זה לא בריא אבל אין בזה קלוריות שיהפכו לשומן ! יש בזה חרא של דברים אחרים ואין מה לפחד לגבי השמנה כי זה 0.3 קלוריות שזה לא יהפוך לך לשומן תהיה בטוח מה שכן אתה צריך לדאוג משאר הדברים שיש בוא כי זה לא הכי בריא שיש
|
1. גם התחליף סוכר שיש בדיאט קולה זה חרא (כמו כל תחליפי הסוכר)
2. בביצה ממוצעת יש בערך : 4 גרם חלבון בלבן (החלבון) כמעט ללא שומן 2 גרם חלבון בצהוב (חלמון) עם כולסטרול ועם ויטמינים 10% שומן ספיגה של 97% חלבון בגוף, ולכן מהווה מקור מצוין לחלבונים. לא ממליץ לוותר על הצהוב.. גם ככה אני מניח שאתה לא צורך הרבה כולסטרול ובנוסף, פעילות גופנית מעלה את הכוסלטרול הטוב שבעצם עוזר להפטר מהרע (כמו בכל סיפור נחמד) |
ציטוט:
תקרא פעם את הערכים של קולה תבין למה לא שווה לשתות .. חוץ מכמה חומצות זרחניות אתה לא שותה כלום . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ