![]() |
יש כאן ג'ובניקים שמתאמנים?
אם כן איך הגוב שלכם?
שבוע שבוע? יומיות? ואיך אתם שומרים על סדר אימונים תקין? בכלל אפשר להתאמן במצב הזה? מתאמנים בבית/חדר כושר/בסיס/מקום אחר.. |
חמש תשע יומיות אפשר להתאמן יופי הבעיה שהתזונה לא מסודרת פיקס כי כל צוהוריים בבסיס אני אוכל לחמניה גדולה עם שניצל וחומוש וירקות ומנשנש איזה משהוא לא קבוע בדרך הביתה
|
גועל נפש שיש כאלה רק בגלל האימונים הולכים להיות גובניקים תשרתו תמדינה שלכם ...
|
ציטוט:
לא כולם גובניקים כי הם שמים זין על המדינה ולא רוצים לשרת תאמין לי חוצמזה זה לא השאלה ששאלתי.. |
ציטוט:
|
שבוע שבוע...בעיקרון לאימונים זה באסה כי שבוע בבסיס קשה לשמור על תזונה ובמיוחד אצלי אין חדר כושר בבסיס אז מתאמנים עם מה שיש וגם זה לא משהו..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה אם אחד רוצה להיות גובניק ביגלל זה זה דעה שלו , ה כמו שאני יגיד לך כל הגובניקים האלה זה גועל נפש שילחו להילכם בשטחים |
ציטוט:
להילחם שילכו תפסטי אותחה פו בשלוש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציניות לא ציניות זה לא היה נחוץ , וכדאי שנאשים יתחילו לכבד אחד את השני זה כבר מתחיל לעצבן .
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חח אני לא בא להקניט .. קצת הומור :\
|
בבסיס לפעמים אני עושה רגים שכיבת שמיכה מתח וזה או תופס מישהו עליי עושה שכיבות סמיכה רגיל עליון (רגליים כל הגדר)
מתח מישהו ניתלה עליי , כמובן לא עם כל המשקל אני עוד לא ברמה הזאת שיהיה לי ככה ל5-6 חזרות יד קדמית לוקיחם מקל אחד עושה יד קדמית השני דוחף למעטה ולהיפך.. הבעיה לא תמיד יוצא והאוכל על הפנים אני מביא מהבית אבל עדין לא מספיק ניראה אולי בהמשך אני יקנה אבקת חלבון יביא איזה 2 כיכרי לחם והנה גיינר :d ועוד משהו לא קשור לא נמאס לכם לשחק אותה מורים ללשון לתקן אחרים ואתם בעצמכם טועים?(בדוק יש לי איזה טעות לא להיות מצחיקים) זה פורום פיתוח גוף לא לשון או הבעה |
ציטוט:
עוד דבר, אל תרד על אנשים אחרים שהם לא "יודעים" לדבר עברית, בזמן שאתה לא יודע... |
עושה משמרות :) מתאמן מתי שאני חוזר
|
ציטוט:
אז מתאמן במשמרות :) |
ציטוט:
|
יאללה עשיתם מזה סיפור ..
אנשים פה לא מבינים הומור :| |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ