ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לגבי המאמר לחיטוב של גיל גרנות (https://israelbody.com/showthread.php?t=47049)

d2idan 31-12-08 00:47

לגבי המאמר לחיטוב של גיל גרנות

הוא כתב שם שאימון אירובי (ריצה ) מומלץ לעשות אחרי אימון משקולות..
אני שמעתי שזה ההפך... מה אתם חושבים ?

Elad12 31-12-08 00:48

אני עושה תמיד אחרי אימון משקולות

lil Weed Man 31-12-08 00:49

אחרי אימון משקולות, בזמן האירובי אתה שורף פחמימות - אם תעשה אירובי לפני אימון משקולות לא ישאר לך פחמימות בשריר וכתוצאה מזה יכול להיווצר פציעה. תעשה אחרי אימון משקולות.

d2idan 31-12-08 00:53

האימון משקולות שלי מתחיל ב 16:00 . ב 14:45 נגיד אני מתחיל ריצה של חצי שעה ואז אוכל בננה ...
ואז מתחיל אימון משקולות אחרי רבע שעה של מתיחות.. זה בסדר ?

EPIC 31-12-08 00:56

מן הסתם גיל יודע על מה הוא מדבר, אימון אירובי עושים אחרי אימון משקולות.

adimenia 31-12-08 13:22

גם אני עושה אחרי מאגרי הגליקוגן ריקים ואתה משתמש בשומן כמקור אנרגיה

the animal 31-12-08 15:33

אחרי.

toxicity 31-12-08 15:39

תלוי במטרה
במטרה זה כושר אירובי - ריצה לפני
המטרה זה יותר כח - משקולות לפני

m0she 31-12-08 15:40

לרוב ממליצים על אירובי אחרי המשקולות, באופן אישי אני מרגיש הרבה יותר בנח לעשות קודם אירובי ואחר כך משקולות. יש גם מחקרים שתומכים בכך שהאופציה הזו (אירובי ואז משקולות) עדיפה.

ANABOL 31-12-08 15:53

לא מכיר הרבה שאוהבים לעשות אירובי לפני משקולות.
היה לפני כמה שנים (שנה שנתיים) כנס בוינגייט עם דר' גי' הופמן (יכול להיות שאני טועה בשם). אחד המרצים העלה שם מצגת מבוססת על מחקרים שהראת שאנשים שעשו אירובי לפני אימון רגליים, היתה להם ירידה בהישגים. ההשפעה השלילית באה לידי ביטוי רק לאחר 7 דקות.

אני תמיד ממליץ על 5 דקות חימום כללי לפני אימון משקולות, אבל אני תמיד נותן דגש למשקולות בתחילת אימון כל עוד אני טרי ומאגרי האנרגיה שלי מלאים, ורק בסוף אני עולה לאירובי.

יש לך גם יתרון שהאירובי בה בסיום האימון, כי ככה הוא משמש לך כהתאוששות אקטיבית, שהיא יעילה יותר מהתאוששות פסיבית לפינוי חומצה לקטית.

m0she 31-12-08 15:56

ג'י הופמן המליץ להפריד באופן כללי בין אימוני אירובי לאימוני אנאירובי לרגליים, והוא המליץ לחכות כמה שעות - לשני הכיוונים.

EPIC 31-12-08 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 733366)
תלוי במטרה
במטרה זה כושר אירובי - ריצה לפני
המטרה זה יותר כח - משקולות לפני

מחזק.

אני אישית בכל שנותיי כמאמן ועובד בתחום לא פגשתי מעולם מתאמן רציני שנוהג לעשות אימון אירובי

משמעותי לפני שהוא ניגש לאימון משקולות. רוב האנשים שבוחרים לעשות אירובי לפני משקולות הם

בדרך כלל כאלה שמנסים לרדת במשקל או כאלה שאימון המשקולות איננו כה חשוב עבורם.

כל העצות של גיל מבוססות על שנים של נסיון פרקטי עם מתאמנים בשטח, הייתי מתייחס אליהן ברצינות.

to2005 01-01-09 00:33

או שאתה יכול לעשת אירובי בימים נפרדים, לדוגמה יום משקולות יום אירובי. אני בד"כ עושה את זה, זה יותר נוח ואתה יכול לרוץ הרבה יותר גם.

hypertrophy 01-01-09 01:15

אירובי אחרי כי מה לעשות שלמטרת שריפת שומנים פעילות אירובת היא אינדיווידואלית לכל אימון והיא סובייקטיבית...זאת אומרת שכדי לשרוף שומן אתה צריך לפעול ברמת קושי 6-7 מתוך סולם של 1-10
זאת אומרת שאם תהיה עייף או שתהיה תשוש גם אם תעבוד לאט יותר עדיין הקושי יהיה גדול יחסית ותשרוף בערך את אותה כמות שומן
במשקולות....אם השריר לא יקבל את הגירוי שהוא צריך הוא לא יתפתח/יתחזק ולא אכפת לו אם אתה עייף או לא

orel 01-01-09 02:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EPIC (הודעה 733389)
מחזק.

אני אישית בכל שנותיי כמאמן ועובד בתחום לא פגשתי מעולם מתאמן רציני שנוהג לעשות אימון אירובי

משמעותי לפני שהוא ניגש לאימון משקולות. רוב האנשים שבוחרים לעשות אירובי לפני משקולות הם

בדרך כלל כאלה שמנסים לרדת במשקל או כאלה שאימון המשקולות איננו כה חשוב עבורם.

כל העצות של גיל מבוססות על שנים של נסיון פרקטי עם מתאמנים בשטח, הייתי מתייחס אליהן ברצינות.

סליחה שאני שואל אבל אפשר לדעת מי אתה? מאיפה פתאום הגעת להיות מנהל ראשי?
סליחה על החקירה זה פשוט מעניין אותי :confused:

EPIC 01-01-09 03:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 733917)
סליחה שאני שואל אבל אפשר לדעת מי אתה? מאיפה פתאום הגעת להיות מנהל ראשי?
סליחה על החקירה זה פשוט מעניין אותי :confused:

אם יש לך משהו אישי לשאול אותי פנה אליי במייל ולא על גבי הפורום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ