![]() |
שאלה|מהו סוכר ענבים ולמה צריך אותו?
*כותרת*:Embarrassment:
|
סתם מיתוס ידוע זה לא הוכח שהוא עוזר
|
מה קשור מיתוס?
פחימה בעלת א"ג גבוה לאחר האימון - למלא מאגרי גליקוגן ולהקפיץ את רמת האינסולין (=הורמון אנאבולי) |
סוכר ענבים ההוא פחמימה שנספגת מאוד מהר גוף מומלצת אחרי אימון למילואי מאגרי גליקוגן והקפצת אינסוליין
|
ציטוט:
ענו לך פה כבר שניים לפני |
אפשר לשלב סוכר ענבים אם מים בלי חלבון או שזה לא יעזור?
|
פחמימה זמינה, כמו בננה / תפוח / תמרים בצורה של סוכר 91 גרם פחמימה ל100 גרם.
לוקחים אותו אחרי אימון ביחד עם האבקת חלבון זה יותר שימושי במקום לקחת אותו עם טונה. 0.8 גרם לכל קילו בגוף אפשר גם עם מים. |
סוכר ענבים זה יעני קונים את זה בקופסא כמו אבקות וגינרים?
ואיזו פחמימות חוץ מזה אני יכול לקחת לאחרי אימונים נגיד בננה וענבים זה כמו הסוכר ענבים? |
סוכר ענבים קונים כאן- http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
בננה וענבים זה לא כמו סוכר ענבים, במיוחד לא בננה. |
ציטוט:
|
חברה תענו לי על השאלה..
אפשר לשלב סוכר ענבים אחריי אימון בלי חלבון או חייב שתוך שייק חלבון או אם קריאטין או אבקה כלשהי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז פסדר. ניראלי שעדיף לי רק אבקת חלבון הסוכר ענבים אני כבר משיג בקלות מפירות ולחם.. אפשר לנעול. |
ציטוט:
|
שייקה היקר,
הגישה התוקפנית הזאת מצידך לא תורמת לאף אחד פה ואפילו מעצבנת. התשובה שלי היתה בדיוק במקום, ואף אחד לא מנסה לדחוף לאף אחד שום דבר. תאמין לי שישראלבודי לא תתעשר ממכירת סוכר ענבים. זה מוצר משלים ולא רווחי כמו דברים אחרים. מעבר לזה, ספורטאים רבים מעדיפים להשתמש ולשלב אבקה חלבון עם אבקת סוכר ענבים מאחר והערך הגליקמי של הסוכר גבוה במקרה זה יותר מהבננה לדוגמא, מה גם שנוח יותר להשתמש באבקה והיא גם לא מכילה סיבים תזונתיים שפגומים בספיגה המהירה של החלבון. כפי שאמרתי, הערות עוקצניות מסוג זה לא רצויות, קח לך איזה 24 שעות לנוח מחוץ לפורום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ