ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אם אדם לא מתאמן ועולה במשקל, האם הוא עולה גם במסת השריר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=46947)

namo 29-12-08 16:01

אם אדם לא מתאמן ועולה במשקל, האם הוא עולה גם במסת השריר?

האם תאורטית אפשר לאורך זמן רב בעזרת תזונה נכונה בלבד להגדיל את מסת השריר?

אני שואל כי אני רואה הרבה אנשים שמנים שיש להם מסת שריר מתחת לשומן למרות שהם לא מתאמנים.. ואחרי שהוא עושים חיטוב נראה שהם מגיעים לתוצאות יפות ורואים את מסת השריר שלהם.

Holy_Templar 29-12-08 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי namo (הודעה 731841)

אני שואל כי אני רואה הרבה אנשים שמנים שיש להם מסת שריר מתחת לשומן למרות שהם לא מתאמנים.. ואחרי שהוא עושים חיטוב נראה שהם מגיעים לתוצאות יפות ורואים את מסת השריר שלהם.

דידי אם אתה בן 15 והגוף שלך עדיין מתפתח אז כן .. הגיוני שתצבור מסת שריר , מעטה אמנם אבל יש מצב (אני מנחש פה על סמך היגיון פשוט ולא בדיוק מדבר עובדתית) .

בעקרון לא תוכל להגדיל נפח שריר ללא אימון ... אם תאכל הרבה אתה תשמין לא תגדיל מסת שריר

BlackJack` 29-12-08 17:57

בעקרון כן, ולא משנה באיזה גיל
במאזן קלורי חיובי אתה תעלה במסת השריר אם לא תשכב במיטה כל היום ותהיה איזשהי התנגדות אפילו קטנה לשרירים.
העלייה תהיה ממש איטית וממש קטנה ואין לך מה להסתמך שככה תעלה במסת שריר, תרשם לחד"כ.

itaiprz1 29-12-08 18:27

אבל הכמות מסה שתיגדל היא לא ברמה שרואים אותה.

shoshoavi 29-12-08 21:36

בשביל להגיע למסת שריר נחמדה אתה חייב גירוי לשריר
אתה לא יכול לאכול נכון ומזה לפתח שרירים זה לא עובד ככה... הגוף צריך להרוס שרירים כדי לבנות אותם.

Bono 29-12-08 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי namo (הודעה 731841)

איפה אתה רואה אנשים כאלו?

guyhazi 30-12-08 10:45

אני מכיר בחורה שהיא ממש שמנה ויש לה תאומים מפלצתיים אם היא תעשה חיטוב ותוריד הכל אני מאמין שיראו אצלה חתיכת תאומים אבל זה כי הם מקבלים גירוי מעצם זה שהיא הולכת ביום יום

toxicity 30-12-08 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Holy_Templar (הודעה 731888)
דידי אם אתה בן 15 והגוף שלך עדיין מתפתח אז כן .. הגיוני שתצבור מסת שריר , מעטה אמנם אבל יש מצב (אני מנחש פה על סמך היגיון פשוט ולא בדיוק מדבר עובדתית) .

בעקרון לא תוכל להגדיל נפח שריר ללא אימון ... אם תאכל הרבה אתה תשמין לא תגדיל מסת שריר

:blink: בבקשה דיי לדבר סתם אני מתחנן
להתאמן פשוט עוזר לעלות יותר מסת שריר עם פחות שומן, אבל אם לא תתאמן ותעלה במשקל, חלק מזה יהיה בשריר

Holy_Templar 30-12-08 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 732450)
:blink: בבקשה דיי לדבר סתם אני מתחנן
להתאמן פשוט עוזר לעלות יותר מסת שריר עם פחות שומן, אבל אם לא תתאמן ותעלה במשקל, חלק מזה יהיה בשריר

פונקציה של אחוז שומן שאתה נמצא בו , והאחוז שריר שתעלה הוא כל כך מועט שאתה לא תראה אותו ולא שווה את זה לכן אמרתי מה שאמרתי ..

ואני מתחנן שתפסיק לדבר שטויות ...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ