![]() |
חברים רק שתידעו כל הרושם שיש בארץ הזאת
על הפיטבולז ה ביכלל לא נכון באותם ימים הילדה מתה מנישכות של אמסטף זרקו אצלנו במושבים מלא כלבים כאלה
זרקו פיטבול (שאחר כך אימצתי ) מרכב נוסע כל הצד שלו היה כיוות וגם כנראה הוא היה במלחמות כלבים אנערף אז חתכו לו תאוזניים לא כמו שחותכים אצל וטרינר(שזה אסור עכשיו)אלה באופן ביתי כה שהם לא יצאו הכי שוות וגם תזנב באופן ביתי ... ואני רוצה להגיד לכם שאימצתי אותי הכלב הכי נאמן שהיה לי! לאחר שנה גנבו לי אותו :( אבל באמת הוא לא היה עושה כלום לאף אחד רק אם אני הייתי עושה איזהו שהוא סימן אבל בחיים לא הייתי עושה בהתחלה כל המושב כיאלו פחד וזה אבל לאט לאט כולם כבר הכירו אותו אפילו הילדים הקטנים היו משחקים איתו עד שבא איזה בין זונה וגנב לי אותו :( אז בחיאת זה לא הכלב רשע זה הבעלים שלו אם אתה מרגיל תכלב שלך ליתקוף ליתקוף ליתקוף הוא יתקוף אבל אם אתה מיתיחס לכלב שלך נורמליואוהב אותו ומאכיל אותו בזמן לא יקרא לו כלום דרך אגב מי שלא יודע תמלחמות כלבים האלה לוקחים נגיד אמסטף פיטבול רוטווילר קושרים אותם ביער איזה 2 3 בלי אוכל ומיים ואז באים נותנים להם קצת אוכל וישר לוקחים אותם לקרבות ככה הם נהפחים לרוצחים ואלה פשוט אנשים רעים סליחה על החפירה וסליחה על השיגעות כתיב שלי |
בואנה איזה באסה הצלת תכלב ממות ואז גנבו לך אותו אחי.. ):
|
באסה
באסה חושרמוטה אבל מה אפשר לעשות אחי
|
צודק זה באמת עצוב...
|
פשוט גועל נפש
|
ראסמי!!! ועוד לחשוב שאנשים רוצים היום "להילחם" ב"הכחדת החיות" זן הפיטובלים יעלם בקצב הזה...וכל כלב זה כפיל של הבעלים שלו!
לאבא שלי יש חבר שהוא בן אדם שקט שליו ונחמד ומגדל רווטוילר והרווטוילר שלו מתהג כמו גור והוא בן 3 כל היום מחפש לשחק נותן לאנשים ללטף אותו לא תוקפני נובח טיפה שמישהו זר נכנס ואז נירגע כמו כל כלב רגיל לעומת זאת אני מכיר מישהי עצבנית אש שיש לה פינצ'ר והפינצ'ר שלה לא מפסיק לתקוף אז מה בגלל זה נזרוק את כל כלבי הפינצ'ר? אנשים דפוקים היום |
ציטוט:
|
לא חותכים להם את האוזניים מקצצים להם את האוזנים
פיטבול זה לא כלב מסוכן, הבעיה היא מנגנון הנעילה בלסת שלו, שבמשחק פשוט הוא יכול להוריד לך את היד. |
ציטוט:
תהרוג אותי אני לא יודע יש לנו כפרים ערביים ליד המושבים שבדרך כלל גונבים אופניים וזה וגם כלבים לך תידע כס של אמא שלהם |
ציטוט:
כן אחי אבל לאט לאט תאמין לי שהכלב אפילו מרגיש והוא לא מישתמש בכח שלו שאתה משחק איתו זה תלוי איך אתה מגדל אותו תאמין לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה אני לא יודע ביולגיה בשיט אם אתה אורמ מאמין לך |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח ח בכיף כלבי תקיפה ניראה לי זה רוטוילר? רועה גרמני? רועה בלגי? רועה הולנדי לא?< אלה בערך לא? |
ציטוט:
כלבי תקיפה אלה רוטווילרים, דורבמן, בול טרייר, מסטינו נפוליטנו (הרוני קולמן של הכלבים לפי דעתי) |
ציטוט:
חחח איזה שועל אתה תאמין לי תביא תמונה של הרוני קולמן הזה ניראה אותו חחח |
הנה מסטינו נפולטינו : http://www.cleavelin.net/archives/lg...n_mastiff3.jpg
|
אני בעלים של פיטבול מעורב עם רוטויילר והוא מחונך הייטב , אין סימן לאלימות יש לןו הכל פינוקים וזה מאלפים אותו בלי מכות כלב נחמד מאוד,הכל תלוי איך מחנחים אותם וכמובן שצריך להפעיל אמצעי זהירות בכל מקרה כמו מחסום רצועה וכו...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ