![]() |
תכנית Push/Pull לביקורתכם
אני מתכוון לנסות בקרוב תוכנית על עקרון push/pull, שמתבססת על התנועות הטבעיות של הגוף והסתמכות על תרגילים מורכבים כמובן.
התכנית תהיה 4 פעמים בשבוע (בסגנון "ab" של וינגייט). להלן התכנית: Push: סקוואט 5x5-8 בנץ' 5x5-8 פרס (מיליטרי) 3x7-10 פשיטת ברכיים 2x8-12 פשיטת מרפקים 2x8-12 בטן 3x8-12 Pull: דדליפט 5x5-8 bor (חתירה) 5x5-8 מתח 3x7-10 כפיפות ברכיים 2x8-12 כפיפות מרפקים 2x8-12 תאומים 3x8-12 תודה למגיבים. |
אחלה תוכנית.
|
בסדר גמור.
כשתתתקע במשקלי עבודה בתרגילים הכבדים תשקול השמטה של תרגילי הפשיטה והכפיפה החד-מפרקיים. |
נראה אחלה. רק אני לא מציע לעבוד את זה יום אחרי יום (יום סקוואט ואז יום דדליפט נשמע לי לא טוב...)
|
נראה לא רע. אפשר להוריד סט לתאומים אבל בסה"כ תכנית בנויה היטב
|
נראה טוב.
כמה סטים אתה מגיע ל failure? וכמה זמן מנוחה ביו הסטים? |
תודה רבה לכולם על התגובות:) עכשיו אני מרגיש עוד יותר בטוח לגבי התכנית.
ציטוט:
ציטוט:
1-2 ד' מנוחה בין סטים תלוי בכמות החזרות. ציטוט:
האם זה קריטי? |
איך אתה עובד abxabxx.?
|
ציטוט:
כן, כמו ab נורמטיבית... |
אם אתה עושה רגליים כל אימון תעשה axbx
|
כמו שאנימל אמר זה בעיה קצת עם הדד ליפט והסקוואט יום אחרי יום..
אבל בתכלס בכללי אחלה תוכנית. אני אשקול לעשות ותה גם מתישהו :) |
תודה.
Axbxaxbx לא ממש יסתדר לי... יש אפשרות לבצע את התכנית בצורת abxabxx הרגילה או שההתנגשות מהווה בעיה גדולה מדי? אולי אוכל לבצע סטיף לג דדליפט במקום וההתנגשות תהיה מינימלית? |
נראה טוב, בהצ'
ותעדכן |
התוכנית עובדת על מסה/כוח?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
לא אמורה להיות התנגשות. זה אמור להיות כמו 5x5.
AxBxAxx BxAxBxx |
ציטוט:
|
נשמעת תוכנית מעניינת אני לא כל כך מבין את העקרונות שלה מתי תנסה אותה דן?
בוא למסנגר שאתה יכול תסביר לי עליה קצת אולי גם אני יתעניין נשמע מעניין. |
תעשה סקוואט קל ודדליפט קל ואז תוכל לעשות abxabxx.
כשאני אומר קל זה אומר נגיד ב a של יום ראשון אתה עושה סקוואט כבד של 100 קילו ל6 חזרות. ביום שני אתה עושה דדליפט קל של 80 קילו ל 8 חזרות. ביום רביעי אתה עושה סקוואט קל של 80 קילו ל 8 חזרות. ביום חמישי אתה עושה דדליפט כבד של 100 קילו ל 6 חזרות. משחקים כאלו יכולים לעזור לך =] |
ציטוט:
נשמע נחמד אבל זה עדיין בעייתי... נניח ועשיתי סקוואט כבד, ביום הבא עדיין מתרחשת סינטזת החלבון ואני מעמיס דדליפט:eek: גם אם הדדליפט הוא קל, זה יפעיל את אותם השרירים ו"ידפוק" את המנוחה... האם זה בכל זאת כדאי? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ