![]() |
6000 קלוריות = קילו פלוס מינוס
אומרים ש6000 קלוריות זה בערך קילו פלוס מינוס , שקית אפרופו גדולה זה 570 קלוריות בערך , אם אני אוכל 12 שקיות אפרופו ביום זה קילו .
והבנתי שהתוסף מזון מוסיף לי ביום 500 קלוריות , עדיף לי לצרוך את התוסף מזון או להתחיל לזלול שקיות אפרופו ? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קראת את המדריך לעליה במאסה? למה כמה חלבון יש באפרופו?! זה כבר האשכול הכי הזוי שראיתי בחיים שלי |
קילו זה 7000-7700
עדיף לך לאכול אוכל טוב: פחמימות מורכבות, חלבונים, ושומנים בריאים. |
כן, אתה תעלה קילו. אבל קילו של מה? שומן.
|
אני חייב.!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................... .................... |
וואי אני חייב גם ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק רצח !
כעיקרון השאלה הייתה , גם שאני יקח תוספי מזון זה לא שאני יפסיק לאכול , אני אוכל בריא בטירוף , אם אני יעלה קילו מאפרופו ויאכל בריא זה לא יהיה טוב ?!? זה לא יתן לי כלום ? |
יש הבדל בין לעלות במשקל בשומן לבין לעלות במשקל ממסת שריר.
אם תטחן שקיות אפרופו אתה סתם תיהיה שמן עם פצעים... קיצר אין לי כוח להסביר לך הכל פשוט תכנס לאשכול "המדריך השלם לעלייה במסה" |
ציטוט:
אפרופו זה זבל מה לא מובן |
טוב תודה .. סעמק למה התוספי מזון כאלה יקרים ... תודה בכל מיקרה שמח שהצחקתי אותכם :)
|
חחחחחחחחחחח איזה סטלן אתה אחי
אפרופו ?????חחחחחח כמה זמן לא אכלתי תזבל הזה..... |
מה אתה מעדיף לעלות בק"ג אחד מי חרא
או לעלות בק"ג אחד מי אורז ,ספגטי וכו'? תשובה ברורה פה. |
מצויין אחי...
|
תוספי תזונה ממש לא יקרים!
גיינר אולי יוצא יקר, אבל אבקת חלבון זה זול... (בארץ די זול, בארה"ב זה מטורף כמה שזה זול...) |
ציטוט:
תוריד את זה ואל תעתיק יש עוד הרבה דברים, סעמעמעמק ערס |
ציטוט:
אני לא יודע מאיפה הבאת את כל זה. אבל 12 שקיות אפרופו אני לא ממליץ לך לאכול. גם שלא נראה לי שתצליח. אם אתה רוצה לעלות במסה מלוכלכת תאכל עד 1000 קלוריות יותר מהbmr כפול 1.2 והתוסף מזון זה לא 500 קלוריות לא חייב. סיריאוס מאס זה 1250 קלוריות בכל מנת הגשה לדוגמא. |
אחי תאכללללל !!!!!!!!!!!! ואל תחשווב
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ