![]() |
[סיפור מצחיק] squat 'till you puke
אני בטח שכולכם שמעתם פעם את המשפט הזה, אבל שמעתם אי פעם squat 'till you cry?!
בסט הרביעי של הסקווטים היום אחרי 8 חזרות מאוד כואבות (שבאחרונה הספוטר עזר לי) פשוט התיישבתי עם חיוך דבילי וירדו לי דמעות מהעיניים! זה היה אחד הרגעים הכי מצחיקים שקרו לי במכון אי פעם. :) הייתי חייב לשתף. ספרו דברים מעניינים שקרו לכם... |
עשיתי אימון רגליים שבוע שעבר ופשוט מרוב שנתתי את הנשמה לאימון חשתי פרו לרגע חחח :)
|
טוב ב 6 בבוקר בסט השני של הסקוואט בחזרה ה 20 התחלתי לשמוע קולות מוזרים לא יודע מאיפה , אחרי ה 25 באמת התחלתי לשמוע קולות מהשמיים אומרים לי תפסיקקק כבררררר ואני צעקתי לאאאאא והמשכתי עוד ועוד חזרות , בחזרה ה 27 הקאתי קצת והדמעות ירדו מהעיניים , אחרי ה 33 חזרות לא יכולתי לנשום כמו בנאדם , לקחתי הפסקה 5 דקות עד שחזרתי לנשום כרגיל .
|
ציטוט:
למה אתה עושה 33 חזרות סקוואט?! :) |
פעם צ'אק נוריס עשה סקוואט, ובאותו הזמן נלחם ב20 נינג'ות.
|
ציטוט:
|
מוט אולימפי עושה סקוואט עם צ'אק נוריס
|
ציטוט:
איך הגענו לצ'אק נוריס?! (יש לי מלא טובים עליו דרך אגב) |
:):):):), האחראי צעק עלי שאני עושה סקווט חופשי על הסמית' משין אז עשיתי אימון אחד ושמתי די הרבה משקל :):):):) וזסימתי את הסט ולא סובבתי טוב את הסמית' כל הסמית' נפל על הריצפה היה חתיכת בוםםםםםם חחח והמוט התעקם קצת חחח זה אחד המצחיקים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
(כן, חלש.) :) |
הדברים הכי טובים באימון זה כשאתה מרגיש את ה"שריפה" והפאמפ בתרגילי רגליים וגב בעיקר חחח אחרי כל סט אני עם פרצוף כזה עצבני כמו לא יודע למה חחח
|
שחיפמאשין
|
ציטוט:
כל כך נכון... אמור להגיע סוף סוף כלוב כמו שצריך עוד איזה חודש-חודשיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:mad:ואני לא מבין מה אתם כל כך נגד סמית' מאשין סה"כ זה אחלה מכשיר לאמן תאומים |
ציטוט:
ולתלות מגבות. ולשים עליו את הפלאפון לצלם את הכלוב כשאתה עושה סקוואט. |
שטויות במיץ. סמית' משין מכשיר מעולה. עובד איתו בסקווטים והרגליים שלי פשוט גדלו בטירוף.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ