![]() |
שאלה לגבי דדלפיט.
בדדליפט מותר לכופף טיפה את הגב?
כי אם אני לא מכופף את הגב , אני צריך לעשות הרבה עבודה עם הרגליים.. אני מרגיש כאילו זה סקוואט.. |
בדדליפט יש הרבה עבודה עם הרגליים... אל תכופף את הגב!
|
על תכופף את הגב דד ליפט בעיקרון זה תרגיל לרגליים הוא עובד חזק על הרגליים אז על תכופף את הגב בשום פנים ואופן .. תעבוד אם הרגליים אחי..
|
בלי הרבה משקל על המוט-זה לא כל כך בעייתי אבל לא כדאי בכל מקרה...
שאתה מגיע לשלב שהמשקלים פשוט מפחידים אותך :d פשוט אסור לכופף תגב -אפילו לא קצת אם יש לך בעיה עם זה תעבוד על מוט נקי עם טווח חז' של 15 ולאט לאט תראה שיפור בעיקרון ככל שתשתפר תוסיף משקל... |
אל תעבוד על טכניקה מעל לטווח ה-5 חזרות.....איטיות מאוד
דד יפט זה תרגיל לרגליים ותו לא! |
ציטוט:
|
אחרי שעשיתי דדלפיט פעם ראשונה נתפס לי התחת משהו אש...
|
ציטוט:
מה שאמרת אבל בדיוק הפוך זוקפי גב האמא של המייצבים בתרגיל תשדל לא לדבר שטויות פעם הבאה גלוטאוס הוא אגוניסט והאמסטרינג הוא סינרגיסט |
ככה או ככה דדליפט זה התרגיל מס' 1 לחיזוק הגב התחתון.
אני לא מסוגל לחשוב על תרגיל שבו אפשר להעמיס משקל כ"כ גדול ומפעיל את הגב התחתון באותה הצורה. |
ציטוט:
חוץ מזה מה זה משנה מי עובד יותר, גם 4 ראשי וגם זוקפי גו מתפתחים יפה מאוד מדדליפט |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה יש לך פשיטה דינמית בתרגיל הזה?!אם אתה עושה תנועה בעמ"ש בזמן התרגיל הזה כניראה שלא למדת שלעשות דד ליפט הם מייצבים בתרגיל הזה כשהגלוטאוס פועל בפשיטת הירך בסינרגיה עם האמס פעם הבאה תלמד מינימום קינזיולוגיה לפני שאתה מבלבל פה אנשים |
האמת שהתנועה בדדליפט מתחילה מהקוואדס, וכשהמוט עובר את הברכיים יש פשיטה ביירך.
התפקיד המרכזי של הגלוטס זה לשמור על המנח התקין של הזוקפים לאורך כל התנועה אם אני לא טועה (יאללה אני זז לקרוא את הפרק בss בפעם השנייה) |
ציטוט:
תחילת התנועה היא בירך אחי....ברגע שעברת את הברכיים יש תנועה של הקוואדס... או שאתה מדבר על התנועה בעליה מהצפרה.. אני מדבר על הירידה לכיוון הרצפה ואז יש לך שם תנועה של הגלוטאוס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html
אני לקחתי את זה מהקישור פה... באמת שאני לא יודע תעשות ניתוח תנועתי בצורה מלאה כמו שצריך, אין מה לעשות... עריכה: רק עכשיו ראיתי את ההערות... מוזר |
ציטוט:
|
שריר מטרה זה משהו שאתה קובע.
אני יכול לעשות לחיצת חזה בשביל היד האחורית. |
ציטוט:
צודק ועל זה בדיוק מתבסס מערך הנתונים באתר exrx. תוכל למצוא תחת כל שריר את התרגיל שמפעיל אותו, כאשר הוא יכתב תחת ההגדרה של שריר מטרה. הדבר יכול לבלבל אנשים רבים שכן שריר המטרה הוא לאו דווקא השריר הדומיננטי בתנועה, ותחת הקטגוריה של "סינרגטים" מופיעים רק חלק מהשרירים הסינרגטים- בעיקר כדי לא להכנס לפירוק לראשים (האמסטרינגס תחת הגדרה של "מייצבים דינממים", כאשר שלושה ראשים מתוך ארבעה יעבדו כסינרגטים בפשיטת הברך). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ