![]() |
פסטרמה.
טוב או רע?
מן הסתם שהבשר עצמו בבסיס טוב אבל יש לי את התחושה שזה מלא בעוד כל מני חרטות- מחזקי טעם(כמו השם שלי :)) נתרן בכמויות ועוד כל מני דברים לא טובים. אגב ראיתי שגם בזוגלובק וגם בעוף טוב יש גלוטמט... בתור אחד שאוכל על בסיס יומי בערך 4 פרוסות אני צריך לדעת |
יש עוד זבל כימי אני מניח, אבל גם בכל מה שתאכל במקום יהיה...
|
שמע, יש לי נגיד את האפשרות להכין חזה עוף בעצמי...
זה הרבה יותר טרחה אבל האפשרות קיימת אז השאלה עד כמה זה לא בריא... וחשבתי על משהו, אולי יש את המעדניות האלה שיש שם פסטרמה שהם פורסים לך, זה אותו הדבר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה הבעיה עם נתרן בכמויות?
ושמע כל האוכל שאנחנו אוכלים זה חרא שמוסיפים לו דברים כדי להגדיל תרווח או לשפר אותו אין מה לעשות אי אישית ביום אם אני אוכל,אז איזה 100 גרם |
אתה הולך להתחרות ? אחי הנתרן זה לא מה שצריך להפריע לך !!!
פסטרמה זה אחלה מקור חלבון ואתה יכול לכלול אותו בכיף בתפריט אחי | אני כל בוקר אוכל 6 פסטרמות וזה סבבה לגמרי אין לך מה לדאוג |
בפסטרמה יש הרבה חומרים זבל .חומרים של בשר מעובד שמוסיפים גם לנקניקיות למשל .
|
אז אך תוכל ירקות למה מדבירים אטוץם , ואל תוכל ביצים למה מאכילים תעופות במשהו שגורם להן להביא יותר ביצים..איןמה לעשות
|
ציטוט:
לא בריא לחיות... מתים מזה. |
ציטוט:
דרך אגב, לקח לי המון זה לקלוט שאתה shimonaz1 רציתי לפתוח אשכול לשאול איפה אתה, ואז קלטתי חח. |
כל דבר שאתה נוגע בו \ אוכל אותו \ מזיין אותו לא בריא....
אין מה לעשות, ככה זה אנשים מטומטמים שרוצים להרוויח כמה שקלים יותר על חשבון הבריאות של אחרים. |
ציטוט:
|
בקיצור אין איזה תחליף נקי מחרא?
לא מבין איך זה בכלל חוקי להכניס לאוכל כל מני חרא כזה, זה 100 אחוז מודעות של הציבור לפי דעתי. אם זה היה יותר מפריע לאנשים לא היו מכניסים את זה, זה פשוט עושה את האוכל קצת יותר טעים וזין על הבריאות ואנשים אפילו לא מודעים לזה אז זה מתמשך. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ