![]() |
צריך את העזרה שלך The Animel
אמרתי שאני רוצה לעשות את התוכנית על השייטת 13,
אבל החלטתיל לדחות את זה לכיתה י' - י'א . משהו משמח ההורים שלי ושל החברים שלי דיברו עם המנהל של החדר כושר ועכשיו מותר לנו להכנס לשמה מתי שבא לנו.. שתי דברים.. אני חייב תוכנית אימונים כי אני רוצה ללכת כבר היום אז אני ממש רוצה את העזרה שלך.. כמו שאמרתי ss לא ייצא לפועל.. אז אני צריך לבנות או fbw או ab.. אז אשמח אם תייעץ לי מה לבחור ואיך לבנות.. תודה.. |
חח שמע הוא אחד התותחים פה אני מסכים אבל זה קצת מוגזם לפנות רק אילו באשכול שהוא לכולם ובנוסף לבקש ממנוט תוכנית שלמה תקרא תחכים תנסה לעשות משהו אם אתה לא מסתדר בוא לפה ותבקש עזרה..
|
אחי לא ביקשתי ממנו לבנות לי תוכנית,
רק לייעץ לי.. אז האשכול מיועד לכולם.. קראתי ניסיתי לבנות ולא הצלחתי אז אני רוצה שתעזרו לי.. |
טוב שיהיה
בכל זאת נירא לי קצת הזוי שקראת ולא הצלחת להבין כלום.. ואם כבר הייתי ממליץ לך להתחיל בfbw כי אתה ממש רק מתחיל בכל מה שקשור לאימונים. |
כמה תרגילים אני שם בכל קבוצת שרירים??
נגיד.. רגליים- בטן- יד קדמית- יד אחורית- חזה- גב- האם לשים 2-3 תרגילים בכל אחד מהקטגוריות האלו? |
האמת?
אין לי מושג כבר כמה סטים כל שריר צריך מה שכן יש פה אשכול יחיסית "חדש" ששאלו בקשר לטווח חזרות וסטים תחפש טיפה |
|
מבין כל השרירים שרשמתי לך פה מה זה שריר גדול ומה זה שריר קטן?
|
גדול: חזה, רגלים, גב
קטן: ידיים, כתפיים, בטן דוגמה סקוואט 3 סטים פשיטה 2 לחיצת חזה 3 לחיצה בשיפוע 2 מתח\ פולי 3 חתירה 2 מיליטרי 2 כפיפת מרפק 2 פשיטת מרפק 2 |
מה שרשום זה 3-5 לגדול אז נגיד ברגליים כל תרגיל צריך להיות 3-5 או בסה"כ שמחשבים את הסטים של כל התרגילים ששמת בקטגורייה רגליים צריך להיות 3-5 ??
תודה.. |
סה"כ 3-5 סטים למשל:
2סטים סקוואט 3סטים פשיטה (סתם דוגמא מופלצת) |
בסכ הכל 3-5 סטים לרגליים, אני כתבתי 5 (3 סקואט ושניים של כפיפת רגליים)
|
אוקיי תודה אני עוד שנייה יעלה תוכנית d:
|
בהצלחה וbono יש מצב שאתה עונה לי באשכול תעזור לי?
|
הגבתי שם
|
התוכנית:
רגליים: פשיטת ברכיים- 2x12 סקוואט- 3x12 בטן: כפיפות בטן- 2x15 יד קדמית: כפיפת מרפקים עם משקולות יד- 2x12 יד אחורית: אחיזה צרה בדחיקה- 2x10 חזה: לחיצת חזה בשכיבה עם מוט- 2x8 מקבילים- 2x6 שכיבות סמיכה- 1x15 גב: מתח- 2x8 פולי עליון- 3x10 כתפיים: חתירה דלתא אחורית עם כבלים- 2x15 מה אתם אומרים? |
ציטוט:
תעשה בטווח של 6-10 חזרות אפשר מידי פעם גם 12 |
רשמת להעביר את הבטן לסוף??
כי זה שורה אחת מתחת אז לא הבנתי למה אתה מתכוון.. |
כן
תעשה רגליים גב\ חזה כתפיים ידיים בטן |
למה שמת "/" בין הגב לחזה?
מה הכוונה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ