![]() |
בקשה...רוצה תוכנית אימון חדשה מקצועית
4 ימים בשבוע ....מאסה ...........
תוכנית ab או abcd אבל מקצועית.......מישהוא יכול לעזור.......אם יש אתר של תוכניות יהיה מצויין? |
לא הגבתי לך לפני יומיים ואמרתי לך לייל'ס באלקינג רוטין?!
|
אני אעשה לך תכנית מקצועית...אני מדריך במקצועי....אבל אני לוקח 120 שקל לכל פגישה/אימון.....וככה כל מדריך חד"כ מקצועי....אז למה ניראה לך שמישהו פה יתן לך חינם?
זה כמו שתבוא לחנות של ישראלבודי ותבקש תוסף מקצועי חינם.... תתחיל לקרוא ותבנה תכנית...ופה נוכל לעזור לך ללטש אותה אם צריך |
ציטוט:
יש לי מדריך מקצועי בחדר כושר ......אם אני רוצה ממנו אני יקח ובחינם .... כל הסיפור שאני רוצה לשנות לקחתי ממנו מספיק... |
ציטוט:
Lyle's bulking routine! |
ציטוט:
מה הקשר ? לנצל ? הבחור הזה שאתה מדבר אליו פה עזר לכל כך הרבה אנשים בפורום הזה ללא כסף ובלי שום אינטרס מלבד לעזור... מה שאני רואה כאן מולי. זה אדם עצלן ותו לא. הציעו לך מספר תוכניות ואתה פוסל אותן על הסף , אחרי כן מציעים לך עזרה מקצועית ואתה אומר "מנצלים בשביל כסף" . תקשיב אף אחד לא יבנה לך פה תוכנית , תקרא מאמרים באתר תריץ חיפושים בפורום . ותרכיב לעצמך תוכנית, אם תרצה גם תפתח אשכול עם התוכנית ושיגיבו לך עליה. ויתנו לך תיקונים. ואתה תתחיל להתנהג לאנשים כאן בפורום עם מעט יותר כבוד, באים לקראתך ועוזרים לך . ראה הוזהרת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ