![]() |
שאלה| בקשר ללבן של הביצה
נכון בלבן של הביצה יש 3.5 גרם חלבון ואין בו כולסטרול ..
אז למה אני לא רואה בתפריטים של אנשים הרבה ביצים רק את הלבן ? הרי בביצה יש החלבון עם הערך ביולוגי הכי גבוה .. אז אם אין בו כולסטרול ויש חלבון למה לא נגיד להוסיף 20 ביצים רק את הלבן והנה יש לכם 70 גרם חלבון עם ערך ביולוגי הכי גבוה . |
זה לא נראה לך יקר?
|
דווקא להרבה יש בתפריטים שלהם ביצים .. אבל אי אפשר לזרוק כל כך הרבה צהוב .. וגם אם תאכל 2-3 צהוב ביום לא תמות
|
אז לפי מה שהבנתי חוץ מעניין כספי אין עם זה שום בעיה גם אם אני יאכל נגיד 40 ביצים רק את הלבן ביום ?
|
לבשל ולאכול. (לא לשתות את זה)
|
יקר מידי , טונה עולה 5\4 שקל והיא 30גרם חלבון (הטונה של שופרסל במים)
וכל ביצה בערך שקל אחד אז 5 ביצים זה אולי 20 גרם חלבון וגם לא. זה שטויות אבל עדיף לאכול כבר טונה ולקבל יותר חלבון מאשר 5 ביצים. אני אוכל 3 פעמים בשבוע 5 ביצים (2 צהוב), סתם כי זה טעים וטונה נמאס =-\ |
ציטוט:
לשלב את זה וכמובן , עם החלבון מהבשר היומי שלך. חוסך לי 50 שקל בחודש. |
ציטוט:
וגם יותר כיף לשתות את זה אחרי האימון ובבוקר. ד"א יש לי חלבון וגם גיינר ככה שאני מסודר להרבה זמן >.< (כתבת לי לקנות אבקת חלבון אז אני אומר שיש לי כבר :o ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
למי ששואל למה כי רק מלראות בשר/עוף יש לי בחילה .. אם לא היה לי תבחילה הייתי אוכל חח אבל בתכלס זה לא בעיה להשלים בשר ועוף .. b12 - מביצים ברזל- מקטניות |
ציטוט:
|
התכוונתי כל השאר לביצים ומוצרי חלב .. כי יש כאלה שלא אוכלים גם ביצים ומוצרי חלב נוסף על הבשר והעוף הדגים יענו לא אוכלים כלום מהחי ..
|
כי זה ממש יקר...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ