![]() |
חברה בדרך כלל אני לא עושה את זה (לגבי שחר)...
אבל כל מי שלא אכפת לו על השקל המסכן הזה וכן אכפת לו מפיתוח גוף והתדמית, שיצביע לשחר- רק שיגיע לגמר.. אם הוא יזכה זה כבר לא קריטי..
רק שתהיה חשיפה לתחום.. וכל פרסום הוא פרסום טוב! אז שלחו את הספרה 5 ל2020... כולה שקל.. ואגב מישהו ראה את החולצה האדומה שהוא לבש? היה מאחורה את הלוגו של bsn... אתם חושבים שמשלמים לו על זה? |
קדימה להצביע לשחר קדימה יאלה הצבעתי
|
בטח שמשלמים לו עלזה....
אופטימום משלמים לי 50 שקל על כל אימון שאני צועק את השם שלהם באמצע סט..... |
בנתיים אני לא רואה שהרמה של הפיתוח גוף עולה..
ולהיפך.. |
ציטוט:
תגובות שאני שומע לגביו ברחוב לא טובות. החולצה של הbsn יש גם בחנות של ישראלבודי... ונראה לך שמשלמים לו על זה? כמו שתגיד שנייק משלמים לו על זה שהוא לבש שוקס :| |
כןןן אתמול ראיתי תחולצה ומאחורה למעלה היה תסמל של bsn!!!! ואני שעה מנסה להבין מאיפה הסמל הזה מוכר חח כוס עמק לא נראה לי משלמים לו.. ורק שתדע שהחשיפה לפיתוח הגוף בארץ בחיים לא תגיע ממנו גם אם הוא יגיע לגמר... ככה שזה לא לא משנה
|
ראיתי אותו מעשן?? Wtf זה אמיתי או שדימיינתי?
|
ציטוט:
|
אתה רציני כאילו ?
אפילו שזה כולה שקל למה שאני אבזבז כסף על תוכנית ריאליטי שלא תיתן לי שום דבר בחיים ? את השקל הזה אני מעדיף לתת לעוד ביס מהאוכל שלי. |
וואלה נרגילה הייתה יכולה לבוא שם בטוב....
|
ציטוט:
ואני חושב שכל פרסום הוא פרסום טוב. |
האדם הממוצע נרתע מאנשים מאסיבים כגון שחר.
אם רוצים לפתח את הספורט הזה לאוכלוסייה, צריך לשנות את האוכלוסייה. אני חושב שמאז שראו את שחר דווקא רק נרתעים מהספורט הזה. לצערי אנשים חושבים שחד"כ עושה פלאים והוא יהפוך אותם לסופרמנים במהירות הבזק, ולכן הם פורשים כעבור מספר חודשים ספורים. ואז כשיש מישהו שמתאמן בחד"כ ומגיע למסה מכובדת.. מה אם לא.. הוא לוקח סטרואידים. |
השחר הזה רק סיבך אותי עם ההורים, הם מורידים לי את התקציבים כי הם לא רוצים שאני יהיה כמוהו ...
|
ציטוט:
(אחרי שהם יבינו שהם לא זזים לשום מקום כמובן..) |
ציטוט:
וכן, הוא לוקח סטרואידים, בזה אין מה לנסות ולהכחיש....זה חלק מהחבילה אם אתה רוצה להיות כמוהו, אבל בטח שלא הדבר העיקרי כמו שאנשים חושבים. |
שחר הוכיח את עצמו בשבועיים האחרונים כאחלה של בנאדם..
בוא נראה מה התוצאות... למרות שלא נראה לי שהוא יעלה... מטעמי ההפקה. |
שחר נראה בחור זהב עם לב טוב,לדעתי בגלל המנטליות שלנו פה והרתיעה מאנשים עם מסה רצינית שלא כמו בארצות הברית בתכלס הוא גרם נזק ולא באשמתו לתחום,אני רואה איך אנשים מגיבים שרואים אותי או חברים וישר אומרים מה אתה רוצה להיות כמו שחר? אתה קולט שהם לא אוהבים את איך שהוא נראה וזה מרתיעה אותם עלזה תוסיפו את זה שהוא אוכל כל היום ואנשים שלא מכירים את התחום רואים את זה כבהמיות נטו ולא מבינים שהאוכל הוא המרכיב הכי עיקרי בתחום הזה.אני שוב חוזר ששחר אחלה ואין לי שום טענה אליו הבעיה שבארץ שלנו לא מקבלים את זה טוב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:clap:נכון מאוד:clap: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ