ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   עשיתי לעצמי גיינר בייתי מהטעימים בעולם!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=45794)

hypertrophy 07-12-08 12:34

עשיתי לעצמי גיינר בייתי מהטעימים בעולם!!

סקופ וחצי אופטימום שוקולד שתי כפות חמאת בטנים עוד איזה 3 בערך פתיתי ש"ש שתי כפיות אבקת קקאו טהורה חלב 1% מועשר וחצי אגס הכל בתוך הבלנדר עד שזה נוזלי לגמרי
אני שומר לאחרי האימון אבל טעמתי את זה ועף לי הספוילר והג'נטים!!!איזה טעים באמא שלי!!!
תנסו גם בבית אתם לא מיבנים איזה טעים איזה מרקם וןוואיי

freepsider 07-12-08 13:46

האגס נראה לא קשור לחיים, אבל אם אתה אומר.

lil Weed Man 07-12-08 15:40

ערכים?

agrox 07-12-08 16:26

אם הבנתי אותך נכון, זה לא ממש גיינר..
הרבה חלבון, שומן וממש קצת פחמימה.

Bar's 07-12-08 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי agrox (הודעה 714820)

+1

פעם ראשונה שאני שומע על סוג כזה של גיינר..

ilayzror 07-12-08 19:38

פעם באה תן לי לטעום. העיקר iss יא כלב ;]

SIMAO 07-12-08 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי agrox (הודעה 714820)

אני מאמין שהוא התכוון ל-3 כוסות ש"ש.

obzion 07-12-08 20:38

שתי כפות חמאת בוטנים אחרי אימון?

hypertrophy 07-12-08 21:45

האמת ניסיתי לעשות משהו שיהיה בו מספיק פחמימות וחלבון ושיהיה טעים...בד"כ אחרי אימון זה תמרים ושייק נקי היום רציתי להתפנק...זה יותר טוב בישביל לפתוח ת'בוקר מאשר לאחרי אימון
מבחינת ערכים...אני לא ממש יודע חלבון יצא המון פחמימות גם די הרבה היה [בכל זאת ש"ש שבסוף זה היה קרוב יותר לכוס מאשר 3 כפות כי זה לא היה מדוד] שתי כפות חמאת בטנים וחצי אגס זה מספיק פחמימות[אני לא הארד גיינר אני לא צריך הרבה פחמימות אני משמין מהר מאוד ועולה במאסת שריר מהר מאוד גם רק ללא צורך בטונותץ של פחמימות]

ולמי שדאג בקשר לאגס..אני יודע טוב מאוד למה הכנסתי אותו תנסה ותבין גם אתה אגס משתלב טוב מאוד עם הטעמים האלו סמוך עלי....
ממליץ לכולם לנסות! במיוחד כאלו שלא מחפשים יחס חלבון של 1:4 אלא כמוני יותר

iGotMilk 08-12-08 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 715060)
האמת ניסיתי לעשות משהו שיהיה בו מספיק פחמימות וחלבון ושיהיה טעים...בד"כ אחרי אימון זה תמרים ושייק נקי היום רציתי להתפנק...זה יותר טוב בישביל לפתוח ת'בוקר מאשר לאחרי אימון
מבחינת ערכים...אני לא ממש יודע חלבון יצא המון פחמימות גם די הרבה היה [בכל זאת ש"ש שבסוף זה היה קרוב יותר לכוס מאשר 3 כפות כי זה לא היה מדוד] שתי כפות חמאת בטנים וחצי אגס זה מספיק פחמימות[אני לא הארד גיינר אני לא צריך הרבה פחמימות אני משמין מהר מאוד ועולה במאסת שריר מהר מאוד גם רק ללא צורך בטונותץ של פחמימות]

ולמי שדאג בקשר לאגס..אני יודע טוב מאוד למה הכנסתי אותו תנסה ותבין גם אתה אגס משתלב טוב מאוד עם הטעמים האלו סמוך עלי....
ממליץ לכולם לנסות! במיוחד כאלו שלא מחפשים יחס חלבון של 1:4 אלא כמוני יותר

ממתי הארדגיינרים צריכים פחמימות? כל הקטע המעוות הזה של צריכת פחמימות.. גאד =\

the animal 08-12-08 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iGotMilk (הודעה 715446)
ממתי הארדגיינרים צריכים פחמימות? כל הקטע המעוות הזה של צריכת פחמימות.. גאד =\

הרבה פחמימות=הרבה קלוריות...

iGotMilk 08-12-08 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 715455)
הרבה פחמימות=הרבה קלוריות...

נכון, אבל פחמימות הופכות לשומן כמו חלבון שהופך לשומן אם יש "אקסטרה", אבל עדיף להיות בטוחים עם כמות החלבון שהגוף מקבל ולאכול עוד חלבונים מאשר לאכול עוד פחמימות שהן כביכול קלוריות ריקות..

Amit32 08-12-08 18:29

חחחחחחחחחחח ממתי חלבון "אקסטרה" הופך לשומן........ הוא פשוט מתעכל יותר מאוחר.

the animal 08-12-08 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igotmilk (הודעה 715486)
נכון, אבל פחמימות הופכות לשומן כמו חלבון שהופך לשומן אם יש "אקסטרה", אבל עדיף להיות בטוחים עם כמות החלבון שהגוף מקבל ולאכול עוד חלבונים מאשר לאכול עוד פחמימות שהן כביכול קלוריות ריקות..

אחי, מה זה להיות בטוח? אוכלים פי 2 ממשקל הגוף... שומן פי אחד... והשאר מפחמימה... אם אתה צריך 4000 קלוריות את צריך הרבה פחמימות בשביל להשלים את הקלוריות ,לא? למה להוסיף חלבון במקום 100 גרם פחמימה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ