![]() |
משתמש בקריאטין של צמפיון ויורד במשקל!
שבוע ראשון לקחתי כל יום 2 כפיות בלי קשר לעשיתי אימון או לא,
השבוע הזה לקחתי כל יום 3 כפיות בלי קשר לאימון, והיום עליתי על המשקל וירדתי קילו! אני אוכל 2500 קלוריות+, שזה 500 מעל המאזן. שלי. מה אתם אומרים? אפרופו, לפני זה השתמשתי בקריאטין של אופטימום ועליתי 2 קילו בחודש... |
ידידי ירידה של קילו , זה בדרך כלל נוזלים ותו לא.
לא מאבדים שרירי כל כך מהר כמו שלא מעלים אותו כל כך מהר. מתי נשקלת? בבוקר אחרי שנתת שתן ? או בערב ? אחרי האוכל ? שתית המון באותו יום ? אומר לך כמעט ב 100% שזה נוזלים . תשתה ליטר וחצי מים אחרי שעתיים תעלה חזרה את הקילו הזה :) |
אם נשקלת אחרי אימון נגיד אז לא פלא..
אם לא אז יש מצב אתה צריך לאכול יותר קלוריות ממה שאתה ושב |
לא, אני תמיד נשקל על הבוקר, אף פעם לא במהלך היום...
האם יכול להיות שהקריאטין לא משפיע עלי? |
יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק
אתה יורד במשקל? אתה לא אוכל מספיק. |
כמו שחברי הפורום ציינו, תבדוק שבאמת נישקלת באותו משקל ובאותה שעה.
במידה ואתה רואה שאתה ממשיך לרדת / לא עולה אתה צריך לעלות את כמו הקלוריות היומית שלך, בקריאטין טהור אין קלוריות ככה שהאחריות שלך היא לדאוג לכך שאתה אוכל ושותה מספיק. בהצלחה! שלומיק |
ציטוט:
ובוקר אחרי כן 69 . אתה רוצה לומר שאם כל האכילה שלי הורדתי 2 קילו ? ממש לא . באותו יום שמתי לב שלא שתיתי כמעט ושם הייתה הבעיה שלי . כל הזמן המשקל שלי נע בין 70.8 - 72 מהבוקר לערב וכן הלאה. סה"כ נוזלים אין מה להתרגש. תשקל פעם בשבוע, כדי לקבל הערכת מצב . אם אתה רואה בשבועיים ירידה . תעלה כמות קלוריות יומיות . |
אם הוא לא זז במשקל 3 שבועות הוא לא אוכל מספיק. אם הוא היה אוכל מספיק הוא במינימום של המינימום היה נשאר על אותו המשקל בלי לרדת קילו של נוזלים, וזה בלי לדבר על עלייה במשקל.
|
ציטוט:
ואם אחרי עמידה על אותו משקל ישנה ירידה זה בהחלט הסיבה. |
קיצר אחי זה אומר שאתה צריך להתחיל לאכול..
|
יכול להיות שאתה לא שותה מספיק ..
אל תשכח שקריאטין מונו סופח נוזלים .. |
אף אחד לא חשב על טעויות במשקל עצמו? זה לא דברים הכי מדויקים והם נותנים לך משהו מאד קרוב למה שאתה,גם כמות הנוזלים האוכל וכל זה שיש לך בגוף גם משתנה
|
לא....האמת שאנחנו חושבים שהוא לא אוכל מספיק....
אל תשכח לאכול יותר... כל כמה זמן אתה מחשב לעצמך את הקלוריות בתפריט ידידי? אל תשכח כל שבועיים בערך לשנות את הקלוריות... ככל שאתה גודל אתה תצטרך יותר קלוריות.....אי אפשר להתחיל מאסה ולסיים אותה עם אותה כמות קלוריות |
ציטוט:
|
אחי אתה מטר 70 על 74 קילו מה שאומר שהbmr שלך זה בערך 1700. תכפול ב1.2 יוצא בערך 2050. תוסיף על אימון משקולות יוצא בערך 2300. תוסיף על עיכול יוצא בערך 2550. על הכמות הזאת אתה צריך להוסיף את הפלוס הקלורי שלך. בנתונים האלו, וללא אירובי בכלל הייתי אוכל 2800 קלוריות ליום בלי אימון.
תנסה ככה לשבועיים ואם זה לא עוזר אז תוסיף עוד 200-300 קלוריות וככה תמשיך. |
כי קריאטין של צ'מפיון מתאים יותר לחיטוב מאשר למסה!
|
ציטוט:
בחיים לא שמעתי שטות כזאת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ