![]() |
תוכנית אימונים חדשה דנדשה מה אומרים? כנסו חובה!!!
אוקיי אז אחרי ההפסקה הגדולה שלי התאמנתי עכשיו ברצף בערך 3 שבועות על FBW ועברתי עכשיו ל AB אני עושה תוכנית AB עם דגש ענקי על הגב ובמיוחד על הרחב גבי (משהו שחובה לפתח אצלי הכי הרבה כרגע) אוקיי מה דעתכם על התוכנית? אם יש עצות לשיפור תגידו בכיף:]
A - חזה- בנץ שטוח חופשי עם מוט 3X בנץ ב 40 מעלות עם משקולות חופשי 3X פרפר עם משקולות יד/קרוס 3X כתפיים1- מיליטארי חופשי עם מוט בעמידה 3X הנפה לצדדים עם זוג משקולות 3X טרייספס- לחיצה צרפתית3X מקבילים3X בטן- לא משהו מיוחד שצריך לפרט:rolleyes: B- (כאן דגש על הגב אז אני עושה 12 סטים שאלתי הרבה מדריכים ואמרו לי שאין עם זה בעיה אם אני רוצה לתת דגש עליו) גב- מתח רחב 3X פולי עליון רחב/צר 3X פולאובר בקרוס 3X מסור 3X כתפיים2- פרפר הפוך(כתף אחורית)3X בייספס- כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 3X כפיפות מרפקים על ספה בשכיבה שיפוע 60 מעלות 3X זהו בערך..התוכנית היא כמובן למסה רצחניתתתתתת של חורף !!:eek: תודה מראש :] |
איפה רגליים?
|
איפה הרגליים?
ותרשום כמה חזרות אתה עושה |
אופס שחכתי :/
אז רגליים 3 סטים של סקוואט + 3 סטים בכפיפות ו 3 בפשיטות.. טווחי חזרות - 6-12 |
תוכנית סבבה באופן כללי, רק כמה הערות:
1. תעביר מסור לתחילת אימון גב או אחרי המתח ישירות. 2.אל תפרק את הכתפיים לשתיים, תוותר על התרגיל לכתף אחורית באימון גב. היא עובדת מספיק חזק בתרגילי הגב שלך. 3. אני הייתי מוריד סטים מהשרירים הקטנים ל3-4 אבל זאת החלטה שלך... |
אתמול בנו לי תכנית חדשה וa שלי הוא זהה לשלך בדיוק אחד לאחד, היום עשיתי אותו לראשונה(אני ויתרתי על תרגיל אחד של יד אחורית-לחיצה צרפתית).
B כנ"ל(אותם התרגילים) רק שאני עושה גב,רגליים ובייספס, בלי כתפיים.. למה לעשות פעמיים כתפיים??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יודע את זה.. שאלתי אותו למה הוא צריך.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הדלתויד האחורי עובד יותר בחתירות למיניהן, וכל התרגילים שמערבים הרחקה אופקית בכתף. לכן עדיף לעבוד עליו באימון הגב שם יש תרגילים מהסוג הזה, בערך כמו שעובדים טרייספס עם חזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לאו דווקא. זה כמו לא לעבוד תאומים כי "הם מקבלים מספיק גירוי מסקוואט", או יותר גרוע, לא לעבוד ידיים כי הם "מקבלים מספיק גירוי בתרגילים מורכבים". בטח שהמינון לא צריך להיות כמו בשרירים הגדולים אבל בכל זאת צריך להתחשב בהם. אני אישית עובד עלים בסט כל שבועיים, וגם זה בסוג של חתירה כך שהכל יוצא לטובה ;) |
מסכים עם shraga כמובן:]
תודה לעוזרים D; |
ציטוט:
|
ציטוט:
לשלב פעם בכמה זמן אחת התכניות בסגנון יכולה לעזור לתת עוד פוש למאסה אבל בישביל פיתוח גוף אסור להתבסס עליהן בנוסף לא צריך לעבוד על כתף אחורית היא שריר ממש קטן שעובד כמעט בכל תרגיל גב אבל אפשר לקבל עוד סט או שניים בשבוע אל תאוים באמת לא צריך לעבוד אלא אם יש לך גנטיקה מבאסת לפותח הפוסט-תעשה לגב מתח רחב חתירה כשהיידים קצת רחבות יותר מרוחב הגוף ומסור כשהמרפק ממש נוגעת לך במותן ומתח צר [או פולי צר] תתן סט חימום של פול אובר אבל ממש לא חובה-עדיף שלא גם ככה זה המון לab ככה תתן דגש חכם יותר על הגב לחזה תחליף פלייס שטוח בפלייס שיפוע שלילי לכתפיים במקום הנפות תעשה חתירה בעמידה מוט לסנטר אחיזה צרה מאוד לבייספס במקום בעמידה תעשה בפריצ'ר רחבה ....הרבה יותר חכם רגליים תעשה סקוואט דדליפט ופשיטה במכונה זהו.....את המאסה אתה תראה די מהר |
אלו גם תוכניות מצוינות למאסה כשאתה בשלב של מתחיל. לא יכול להיות שבן אדם יעלה 10 קילו בבנץ' ובסקוואט שלו בחודש בלי לגדול...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ