![]() |
תוכנית התזונה שלי - דעתכם?
http://img212.imageshack.us/img212/9...tritioniv9.png
כמות קלוריות רצוייה: כ-2500 קלוריות יומיות. אני חושב שהחלוקה ע"פ משקל היא בערך: 50% פחמימות, 25% חלבונים, 25% שומנים. אשמח לשמוע דעתכם הצעות לשיפור, הערות, וכו'. |
מה אתה אוכל ב-2 בלילה עוף ימשוגעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
אם אתה אוכל ב4 בבוקר מתי אתה ישן?
תופס ממך :-) |
אני בד"כ ישן בין 4:00 ל-10:00, שימו לב גם לארוחת הבוקר המאוחרת.
השעות הן משוערות, מה שחשוב, אני מקפיד לאכול כל 3-4 שעות גג. ואני אוהב בד"כ לאכול ארוחה רצינית (בשר וכו') אחרי האימון. |
תגיד זה יכול להיות תוכנית מצוינת גם עבורי?
אני שוקל 65 , גובה: 195. אתה חושב שאני פשוט יאכל מה שרשום פה? כי הכמו תקלוריות שאתה אוכל נראה לי ממש טובה לי. נ.ב: ואיחס איך אפשר לאכול שמן זין עכשיו טעמתי קיבלתי בחילה. ועוד כף איחס , מילא עם לבאנה אבל ככה בחי לא ולא!! עכשיו היה לי מגעיל לאלההההההההה! |
ציטוט:
בטח אתה מאלה שלא מסוגלים לשתות קפה בלי סוכר |
קראתי את כל התפריט מההתחלה ועד הסוף והכל פה לא תקין אחי בין אם אתה עושה חיטוב ובין אם אתה עושה מאסה שלא ציינת מה המטרה שלך אפילו.
דל מדי בפחמימות חלבונים ושומנים ועזוב את העובדה שהשעות פה הזויות מדי |
אורי. המטרה שלי היא עליה נקיה יחסית במאסה.
ציטוט:
עזבו רגע את עניין השעות, זה באמת אמור להיות חסר משמעות בהנחה ואני ישן בין 4:00 ל-10:00, פשוט תעשו 2- לכל השעות אם זה כ"כ מפריע לכם :d אני אשמח להערות ממוקדות. אם באמת חסר משהו בתפריט אשמח לדעת, אבל אני רוצה להישאר על סך של כ-2500 קלוריות ביום. |
?
חצי כפית טחינה, חצי קופסאת טונה... 170 גרם חזה עוף איך אפשר לחיות ככה במדידות האלה? |
כמה קלוריות אתה שורף בערך ביום?
|
ציטוט:
נתחיל מזה שכרגע המשקל שלך נמוך ככה שבעיה של חלבון אין לך, הייתי ממליץ לך דבר ראשון להעלות יותר את היחס בין הפחמימות לחלבונים(לטובת הפחמימות), ואם אתה רוצה עדיין להיות מתחת ל-2500 קלוריות אתה יכול לצמצם קצת מהחלבון לדעתי כבר אתה תוך 3 ארוחות יכול כבר להגיע לכמות החלבון שאתה צריך ביום. אבל באמת שחסר לך המון המון פחמימות שאתה תגיע למשקלים באמת כבדים אתה עוד תגעגע למצבים שאתה יכול לאכול ככה קצת |
xpl1:
המדידות הן בערך, לא בדיוק. אני לא שוקל את האוכל שלי. שמעון: אני rmr בסביבות 1700 קלוריות, עם פעילות יומיומית זה בסביבות 2050 קלוריות. אורי: כיצד להוסיף פחמימות לדעתך? אולי אני אוסיף פרוסת לחם בבוקר + חטיף או פרי לפני אימון? מבחינת חלבונים אני יכול לרדת לביצה אחת או לוותר על הטונה (במיוחד בימים בלי אימון). |
[quote=dynamo;710674]xpl1:
שמעון: אני rmr בסביבות 1700 קלוריות, עם פעילות יומיומית זה בסביבות 2050 קלוריות. אם אתה בפלוס של500 קלוריות אז זה בסדר, תשאר ככה וביום אימון תוסיף עוד אוכל (על הקלוריות שנשרפו) |
אני אוכל יותר ממך ואני 10 קילו פחות :|
הייתי מוסיף לפחות עוד כוס אורז |
התפריט הזה הוא ליום ללא אימון?
|
אמממ אם אתה יכול לצמצם את ה-9 ארוחות הקטנות האלה ל-6 זה יהיה הרבה יותר טוב ויהיה לי הרבה יותר קל לתקן לך, אבל אם לא אני אגיד לך את דעתי.
הארוחת בוקר שלך ממש דלה מבחינת הכל. תוותר על הברנפלקס הטיפשי הזה, זה הכל סוכר כמעט ותאכל 80 גרם ש"ש או 4 פרוסות לחם, ו-2 פירות. ככה בשביל המשקל שלך לפחות כיסית פחמימות, עכשיו חלבון דווקא בבוקר הייתי מציע לך לא לצמצם ולאכול או גביע שלם של גבינה לבנה או אם אתה רוצה יוגורט אז חצי גביע ויוגורט, כוס חלב וסבבה. ארוחה שנייה 2.5 כוסות אורז, חזה עוף אתה יכול בכיף לצמצם ל-125 גרם. את הארוחה הטיפשית של 16:00 תבטל ובמקום זה תאכל שם את הארוחה של 19:00 ותעלה את זה ל-4 פרוסות לחם חיטה מלאה. את הארוחה של 2:00 תחליף עם 00:30 ותעשה אותה כמו שאמרתי לך בארוחה של 13:00 הארוחה שלפני השינה ממש דלה בהכל מהכל. תחליף אותה באו 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה או 60 גרם ש"ש ומקור חלבון כלשהו ואני חושב שסידרתי לך תפריט סבבה שתוכל לגדול איתו בהתחלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ