![]() |
כשעולים בנוזלים רואים על הגוף?
שאלה..אם אני עולה בנוזלים (אחרי שהיתי בגרעון קלורי ואז עברתי לשבועים של מאזן חיובי)
אז עולים בנוזלים..האם יראו את זה על הגוף? אני לא יודע אם עליתי בשבועים האלה שומן או נוזלים כאילו..הגוף נראה יותר נוזלי ומנופח, אז מה זה אומר?? תודה |
כן, אתה תעלה בנוזלים. זה ניראה כמו שומן אבל זה לא.
|
אחרי גרעון קלורי צריך לעלות את הקלוריות בהדרגה כדי למנוע עלייה מיותרת בנוזלים.
אחרי גרעון צריך לעבור למאזן נייטראלי או שלילי קטן למשך שבועיים ומשם לחזור למסה ולא בבום ישר למסה. בנוגע לשאלתך,אכן רואים נוזלים,בחורף זה לא קריטי כמו בקיץ ונוזלים זה חלק מהעניין ,העלייה בנוזלים עוזרת בעקיפין לעלייה במסת השריר ,ראה קריאטין. |
אני לא עושה מסה חח מאיפה הגעת לזה? אני עושה דיאטה רגילה עם קצת ספורט ואמרו לי שצריך לצאת להפסקה מידי פעם מהדיאטה..אז אחרי הרבה זמן בלי הפסקה עשיתי שבועים של איזה 1800-1900 קלוריות
אני חושב שעליתי קצת שומן אבל מצד שני אני רוצה לדעת אם רואים את העליה בנוזלים[כי ברור שיש עליה בנוזלים לפני זה אכלתי 1300 קלוריות ביום בממוצע.]].. |
ציטוט:
|
הארדקור כבר סיימתי את השבועים האלה..אז אין מה לתקן חח
אבל לא הבנתי למה לא לקפוץ ישר ל1900? אתה מדבר על נוזלים או שומן? אם אתה מדבר על נוזלים-אז זה גם ככה יורד שנכנסים שוב לדיאטה(גרעון קלורי) לא?? |
ציטוט:
|
אז אתה בעצם אומר שרואים שעליתי נוזלים על הגוף??לפחות זה לא שומן!(לפחות לא הכל..)
ואני עדיין לא חטוב אני שוקל איזה 63-65 לדעתי..ואני נמוך 1.70 בערך יש לי עוד שאלה, במה תלוי ירידה בחילוף חומרים? כאילו..אם מישהו אוכל במשך כמה חודשים 1200 קלוריות החילוף חומרים שלו ירד?(באופן כללי) כמה זמן לוקח 'לתקן' את זה?(כמה ימים או שבועות??) |
ציטוט:
|
למה הכוונה מעט מידי? כמה קלוריות זה מעט מידי??
|
ציטוט:
ולמה אתה כזה היסטרי?! מה קרה כבר?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אכלתי 1300 קלוריות לפני ה1800-1900(של שבועים) בממוצע, זה נחשב מעט?!?
אם עשיתי שבועים זה יהיה מספיק או שאני צריך עכשיו עוד כמה שבועות? :\ אני מקווה שהגוף קיבל ותיקן.. ולמה הכוונה העמסות? כל כמה זמן העמסה תשפר את הדיאטה??תודה |
ציטוט:
תנסה לעשות עוד שבוע-שבועיים כאלה. העמסות=יום חיובי פעם ב7-10 ימים כדי לאזן תהליכים הורמונליים בגוף שנגרמים עקב צריכה מעוטה מאוד של קלוריות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ