![]() |
שאלה| שיבולת שועל קשה כנסו אחיםם ..
תיראו
לפני חודש קניתי שיבולת שועל ששמתי אותה במים עם חלב היא התרכה וזה והיא לא הייתה קשה עכשיו אבא שלי הביא לי שיבולת שועל ממקום אחר שהיא קשה יותר שמתי אותה בחלב הרתחתי אותה ואני מרגיש שהיא קשה מה לעשות ? זה לא יכול לעשות כאבי בטן שזה קשה ? |
אני אישית אוכל את השיבולת שועל עם חלב, סקופ גיינר, ולפעמים מוסיף דבש.. בלי לבשל..
וזה לא עושה לי כאבי בטן |
ידידי 250 גרם , בחלב עם פירות או עם דבש וקינמון וגיינר או חלבון ..
בבלנדר יוצא יופי ולא עושה כאבי בטן |
אם אתה לא מרגיש עם זה בנוח אל תאכל אותה
|
ציטוט:
על אותו משקל ... |
ציטוט:
אם מאכל מסוים לא גורם לך הרגיש בנוח (אתה רגיש אליו ?!) אל תאכל אותו יש מספיק תחליפים. לא הבנתי את ההשוואה הזו לסקוואט. |
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה דיברים מסביב ולא מגיעים לענין ! הוא מעולם לא אכל שיבולת שועל קשה ושואל עם בגלל שזה קשה יהיה לו כאבי בטן ... זה ככה : אני אוכל רק קשה ,הרך פשוט מגעיל בשבילי ... והכל ברוך השם 10 |
ציטוט:
אם זו רגישות פיסית, אלרגית .. אז ברור אבל אם זה סתם "לא בא לי כי זה לא טעים לי" אז אתה מבין לאן אני חותר .. |
ציטוט:
אם יש לי כסף ואני רוצה פחמימה אחרת :אורז ,תפו"א , או קורנפקס כמו צ'יריוס אז למה לאכול ש"ש?! בסה"כ אם הכל אותו דבר. |
ציטוט:
אותו דבר תפוחי אדמה קורנפלקס רגיל וכו' ... שמע אוכלים בבוקר ובערב ש"ש... אין דרך להתחמק מזה. כל תחליף אחר לאורך זמן לא יחזיק .. כי אתה תאלץ לאכול כמויות אדירות בשביל לראות תוצאות בהמשך . |
ציטוט:
הרוב פה לא כמוך עם ח"ח מהיר שצריכים לאכול 4000 קלוריו (או כמה שאתה לא אוכל) כדי לעלות. לחלק גדול פה (בעיקר למתחילים) מספיק 2500 (וגם פחות מזה..), בשביל זה לא קשה להגיע בלי ש"ש. |
ציטוט:
אצלי יצא הפוך, הייתי מטורף ופנאט... עליתי 17 קילו :) עכשיו נעצרתי... אני עולה חצי קילו בחודש ולא אוכל מסודר בכלל .. ביום ראשון אני נכנס לתפריט חדש ומרענן ותוכנית אימונים אינטנסיבית .. ולוקח את האימונים לשלב הבא :) מעלים הילוך בטירוף .. |
שיהיה בהצלחה אח שלי.;)
|
ציטוט:
תודה ידידי ... עוד 5-6 חודשים אני מעלה תמונות לראשונה . בתום שנה של אימונים :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ