ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לא יודע מה להעשות (https://israelbody.com/showthread.php?t=45339)

shahar123 27-11-08 12:39

לא יודע מה להעשות

היום בערב יש חתונה עם כול החבר'ה הולכים לאכול ולשתות כמו בהמות
חשבתי לאכול חפיף בצהריים איזה 4 פרוסות חיטה מלאה ו4 פסטרמה ועוד איזה 2 חלבון ביצה ובערב לאכול כמו בהמה במקום לאכול גם אכשיו בשר ואורז או פסטה או משהו בסגנון כמו כול צהריים מה אתם אומרים לא יודע מה לעשות כי גם בשישי יש חריגות בנוהל למרות שיש ארובי גם !

adimenia 27-11-08 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 708000)
היום בערב יש חתונה עם כול החבר'ה הולכים לאכול ולשתות כמו בהמות
חשבתי לאכול חפיף בצהריים איזה 4 פרוסות חיטה מלאה ו4 פסטרמה ועוד איזה 2 חלבון ביצה ובערב לאכול כמו בהמה במקום לאכול גם אכשיו בשר ואורז או פסטה או משהו בסגנון כמו כול צהריים מה אתם אומרים לא יודע מה לעשות כי גם בשישי יש חריגות בנוהל למרות שיש ארובי גם !

אם אתה בחיטוב תחזיק מעמד אין מה לעשות גם לעמות בפיתויים זה חלק מהחיים אם אתה במסה
תסדר את התפריט היום ככה שהאוכל בחתונה יתאים לצריכה הקלורית היומית שלך

shahar123 27-11-08 13:43

אחי אני לא בזה ולא בזה אני אחד שמתאמן כול יום ושומר על תזונה נכונה בלי חריגות בכלל ואוכל בריא כול הזמן למאט יום שישי שזה יום שאני מתפנק בוא

adimenia 27-11-08 13:48

אז תתפנק היום ותשמור ביום שיש אי אפשר גם וגם גבר תבחר

shahar123 27-11-08 13:51

החיים מסובכים אה (-: יום שישי יש לי ארובי וכוח אז נירא לי אפשר גם וגם חד פעמי

adimenia 27-11-08 13:53

:) ואללה אחי מה אני יגיד לך אירובי לא מחפר על זלילה זה לא אומר שאם אתה עושה אירובי אז מותר לאכול מה שאתה רוצה אני הייתי בוחר לאכול מה זבא לי או היום או יום שישי לא הייתי עושה גם וגם אבל מה אני יגיד לך אם זה מה שאתה רוצה סבבה גבר לך על לא יקרה כלום אם זה חד פעמי

shahar123 27-11-08 13:55

תודה רבה רבה אחי בכול אופן

shukila 27-11-08 18:53

תאכל מה אתה עושה חשבון חיים פעם אחת . חריגה פעם ב מהתפריט לא תזיק רק תועיל מבחינה פסיכולוגית .

אל תקשיב לכל החבר'ה פה שחושבים שהם אוטוטו מתחרים במר ישראל שצריך לשמור בלי לסטות מילימטר מהתפריט, זאת דרך לנפילה אם בטווח הקצר ואם בטווח הרחוק (ב 90 אחוז מהמקרים,תמיד יש יוצאי דופן)

shahar123 27-11-08 18:55

וואלה אחי המון המון תודות כן החלטתי להתפרק היום וגם מחר ואני מתאמן גם ככה כול השבוע ושומר אז יומיים לא יקרה כלום משגם בשישי ושבת אני מתאמן !

shukila 27-11-08 19:13

סבבה גבר תבלה ותהנה מכל רגע , השאלה היא למה אתה מתאמן כל יום ? אנאירובי כל יום?

shahar123 28-11-08 01:50

לא אחי גם ארובי ריצות
חזרתי אכשיו אכלתי כאילו אין מחר בצורה שרע לי בבטן כבר נירא לי מחר אני בצום לא אוכל לא בוקר לא צהריים ולא ערב (-:

JaSoN.B 28-11-08 01:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 708463)
לא אחי גם ארובי ריצות
חזרתי אכשיו אכלתי כאילו אין מחר בצורה שרע לי בבטן כבר נירא לי מחר אני בצום לא אוכל לא בוקר לא צהריים ולא ערב (-:

זה כבר דיי דבילי לעשות:)

shahar123 28-11-08 09:29

ברור אחי אני צוחק אבל נירא לי אני הרביץ בקיצוץ כי באמת הגזמתי באכילה אני חושב !

הכריש בקרייסלר 28-11-08 10:28

לבריאות אחי אתה גם ככה מוריד פחמימות באותו יום בגלל הערב אז תתפנק לך ותאכל חופשי תנסה אבל פחות ג'אנק ויותר אוכל בריא כי לא חסר באולמות,
אני יודע שכבר היית באירוע אבל בקטנה שתדע להבא.

shahar123 28-11-08 11:59

:):):):) תודה אחי אכלתי הכול מהכול וגם קינוח בסוף אבל המון אוכל בריא אכלתי גם כמו פילה אמנון ו2 סטקיים של פרגיות גם אבל היה גם עוגה וגם את הלחם הייתי חייב לנסות חתיכה קטנה וטורטיה וסושי בכמויות היה מעולה בקיצר (-: אחרי ארוחת צהריים 40 דקות ארובי ואימון כוח (-:

Bono 28-11-08 12:02

תשמע אחי אני במקומך במקרים כאלו (כשזה בתדירות של יותר מפעם בשבוע) אוכל פשוט רגיל וגם בארוע אוכל כמו כולם ולא מנסה סתם לדחוף ואח"כ להצטער על זה. אוכל עד שאני שבע ומריגש סבבה כמו כולם.
בכלל בצ'טים אני לא מנסה סתם לדחוף אוכל, פשוט אוכל את המנות היותר בריאות עד לשובע...

shahar123 28-11-08 12:05

זה מה שהיה אחי אכלתי פחות בצהריים האומנם וגם לא ארוחת בניים אבל כולם הפציצו באוכל גם אני וכן כאבה לי הבטן כבר כי אני לא רגיל לכמויות כאלה של אוכל וזה באמת פעם בשבוע קורה הצלי וגם לא בכמות כמו אתמול אלה הרבה פחות (ביום שישי פיצוחים ועוגיות) השאלה עם לעשות את זה גם היום בנוהל כמו כול שישי(-:?

הכריש בקרייסלר 28-11-08 14:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 708610)
זה מה שהיה אחי אכלתי פחות בצהריים האומנם וגם לא ארוחת בניים אבל כולם הפציצו באוכל גם אני וכן כאבה לי הבטן כבר כי אני לא רגיל לכמויות כאלה של אוכל וזה באמת פעם בשבוע קורה הצלי וגם לא בכמות כמו אתמול אלה הרבה פחות (ביום שישי פיצוחים ועוגיות) השאלה עם לעשות את זה גם היום בנוהל כמו כול שישי(-:?

נראה לי שהשבוע תצטרך לוותר על העוגיות אבל פיצוחים תנשנש בקטנה,הכי חשוב שטחנת אתמול והרגשת מלך עכשיו בחזרה להיות מפשוטי העם.

shahar123 28-11-08 14:16

חחחחח צודק אחי תודה (-: מחכה כבר לסוע לחדר כושר אחרי שירד קצת האוכל מהצהריים אכשיו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ