![]() |
|
הבנאדם הזה לא קטןןן לעולםםםםם
שיהיה בריא ורק בריא אני אוהב אותו |
וואו הרגליים ירדו בטירוף אבל אין על הבן אדם הזה
|
|
אני מצטער שהתגובה שלי באשכולות עליו חוזרת על עצמה אבל -
"מלך נשאר מלך" וכל מילה נוספת מיותרת ! |
מת על האיש הזה !
מוריד בשבילו את הכובע ! |
פעם ענק, תמיד ענק.
|
הוא השתפר, כניראה במגמת עלייה, בתמונות שנראו ממנו בזמן האחרון ויותר הוא לא היה נראה ממש טוב..
לא לשכוח שמדובר על אדם באמצע שנות ה- 40 לחייו...... עלי תודה |
פשיייי אין עליו תמיד אני מיתלהב ממנו תמיד!!!
|
איזהה אמות
|
ציטוט:
אבל זה היה דבר ממש ממש מטומטם מה שאמרת הרגע אחי. שמן ? ה' ישמור. ולגביו... יש לי תחושה שהוא עומד לעשות קאמבאק אכזרי ! |
אין עליו !
תודה עלי:) |
אח רוני רוני מלך נשאר מלךךך
|
קולמן רישמית הפך להיות מרקוס רול.
חבל שאנשים כאלו הורסים את כל היופי והאסטטיקה, שזאת הסיבה שבגללה התחיל פיתוח גוף והשאיפה המקורית של כל אחד, בהתחלה לפחות (גם אם אתה רוצה להיראות רק גדול, זה בגלל שגודל, אסטטית, זה משהו שאתה אוהב) והופכים להיות פריק שואס. |
ציטוט:
לך לשוקס אחי |
ציטוט:
שלא תלכלך את השם של מרקוס למרקוס רול אומנם אין את שיא הפרופורציה בעולם בגלל הטרייספס שלו שמפגר מאחור אבל זה בודיבילדר שיודע לבוא מוכן וניראה מדהים והוא פאקינג פריק שואו והוא אגדה! |
תמיד תשאר לי הערכה אל רוני לא משנה איך הוא יראה, או מה יעשה.
ומי שלא יודע לכבד מתחרה שזכה בתואר המכובד ביותר בעולם הבאדיבילדינג במשך שמונה שנים ברציפות ובקרוב מגיע לגיל שממנו אנשים יוצאים לפנסיה לא באמת מבין לעומק ומכיר את העולם הזה. כמובן שאפשר לתת ביקורת באופן אקטואלי על המצב הנוכחי שכרגע רוני מחזיק, אבל כמו שנאמר פעמים רבות רוני זה מלך הבודיבילדינג ואין פה עוררין. |
מלך הבודיבילדינג של כל הזמנים .
|
הבן אדם מתעקש להיות מפתח גוף :) ,ניראה רע,שירד כבר למימדים אנושיים וישמור על בריאות,והגביעים שלו בארון יזכירו לו שהוא היה אלוף פעם...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ