![]() |
Trey Brewer Road To Nationals כנסו ותביעו דיעה
ניראה שטריי מתכונן בצורא קצת שונה לNATIONALS שאמורה להתקיים בסוף החודש אם זכור לי היטב
הוא החליף מאמן עכשיו למאמן שלו יש שיטה מיוחד לאימונים: http://www.youtube.com/watch?v=Emv7M...eature=channel צפו עד הסוף סימו לב אימונים מאוד אינטנסיביים מדובר ב50 חזרות 100 חזרות וגם 200 חזרות קפיצות ועוד זה ניראה לי כאילו הוא מתכונן לאיזה משחק פוטבול חח אבל מה שבטוח הוא בודיבילדר מדהים והוא נישמע מאוד בטוח בעצמו לפי הדיבור שלו ואני מקוה שהוא יצליח לקחת מקום בטופ שם למרות שבראנדון קורי לדעתי יקח את התחרות בלי בעיה:) מה דעתכם על התוכנית האימונים החדשה שלו? |
וואלה יפה אחי אתה יכול להשים איזה סירטון של ברנדון קורי
|
ציטוט:
ברנדון קורי שלפי מה שזכור לי יש לו כבר PRO CARD תקנו אותי אם אני טועה. |
ברנדון קורי זה מי שעלוש העלה פעם תמונות שלו,שהוא בן 25?
אם כן אז הוא מדהים..נראה מבטיח מאוד.. |
נראה כמו תוכנית מוזרה אבל לא שופט מראש
שיהיה לו בהצלחה המאמן שלו נראה קצת קוקו:s |
פאקינג שיט , 200 חזרות??
בחיי אני די מעריך את הבחור הזה , הוא לא הכי מרשים מבחינה אסתטיקה או סימטריה , אין לו משו ייחודי להציג חוץ מגודל. אבל יש לו מה להציע... |
קודם כל המאמן שלו נראה כאילו הוא מעשן קראק
כל השיטה הביזארית הזאת מאוד צורמת לי ,נראה על הבמה עם זה עובד בשבילו או לא סטים בחזרות כל כך גבוהות זה משהו שעושים מדי פעם ,לא רואה שום סיבה הגיונית לבצע טווח חזרות כל כך גבוה. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניתפס לי ההארמסטרינג מרוב צחוק איהההההההההה איזה כאביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם:( |
ברנדון קורי כנראה שאלוהים כושי
איזה גנטיקה מדהימה |
גלעד תגיד רק מי שמנצח בנשיונל מקבל את הפרו??
כי אם כן בשנה הזאת אין לו סיכוי לנצח את ברנדון קורי... אני לא מבין למה הוא עובד כל כך על איכות באימונים כשבעצם הוא דווקא דיי איכותי להוסיף עוד קצת גודל לא יזיק לו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי לך דרופסטים,סופרסטים,לכווץ את השריר בסיום כל חזרה לכמה שניות והכי חשוב לעבוד נקי!(יש כאלו שיחשבו שאני טיפש ולא צודק אבל השיטה הזאת עובדת עלי ועל אחרים רבים מעולה) כעקרון הבנתי שלבראנדון כבר יש pro card פשוט הנשיונלס זאת עוד תחרות שמי שמתחרה בה זוכה בפרו קארד זאת תחרות ארצית בארצות הברית,זה כמו שמי שיזכה פה באלוף האלופים יוכל לגשת להתחרות בתחרויות בחו"ל ביצוג של ישראל. |
ציטוט:
עכשיו בלי צחוק, הוא אוכל סרטים.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ