![]() |
כמה שאלות על abc 3 פעמים בשבוע
אז ככה החלוקה שלי היא כזאת
a חזה יד קדמית b גב יד אחורית c כתפיים רגליים תאומים כמה סטים מומלץ לתת לשריר גדול באימון abc 3 פעמים בשבוע? וכמה סטים לשריר קטן ? ומה עדיף לי 4 תרגילים של 3 סטים שזה יוצא 12 או 3 תרגילים של 4 סטים שזה גם יוצא 12 ? |
ציטוט:
Abcd ? |
ציטוט:
|
אתה עושה יעני abc
3 פעמים בשבוע יעני בא למכון רק 3 פעמים או יותר מ3 וככה מאמן שריר כמה פעמיים או פעם אחת? אם רק 3 פעמים תעשה 12 סטים לגדול ו8-9 לקטן עדיף לך כמובן לבוא למכון יותר מ4 ככה שתיהיה תדירות טובה יותר ותעשה 3 תרגילים 4 סטים כל תרגיל אין טעם לשלב יותר מדי תרגילים |
ציטוט:
וHOly templer כאילו באימון d אני ישים רק רגליים ומה c יהיה רק כתפיים ? זה לא כדאי וגם חוץ מזה אין לי אפשרות ללכת יותר מ3 פעמים בשבוע. |
ציטוט:
אם ככה אחי הכי טוב תעשה fbw וזהו 3 פעמים זה קצת ממש אפילו בab התדירות ממש נמוכה אם אתה צריך עזרה בוא לאיסיקיו 6028616 |
תראה אחי ב- abc זה נע בין 12-20 לשריר גדול (לך על 16)
6-12 לשריר קטן (לך על 9) |
16 סטים לגדול ? לא עדיף 12 ו9 לקטן ?
|
תראה אתה יכול, אבל לפעם אחת בשבוע נראה לי ש-12 לגדול מעט מדי.
|
ציטוט:
בגדול אם תעשה אימון רגליים נפרד תוכל לעשות כתפיים +תאומים באימון של הכתפיים. וכן זה יהיה 4 פעמים בשבוע... :) אבל תראה אולי יהיו לך תוצאות טובות . אני מריץ תוכנית כזו כבר שבועיים וחצי. עוד חודש וחצי נראה אם יש תוצאות אם לא נחליף תוכנית :) |
לדעתי תעשה fbw
|
לך על אחת מהוריאציות של fbw, אבל אם אתה בכל זאת מתעקש על abc אז: 15-18 לשריר גדול ו9-12 לקטן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ