![]() |
שאלה , מתאמן בבית
אני מתחיל חיטוב ואני מתאמן בבית , אין סיכוי לחדר כושר ב3 חודשים הקרובים
יש הליכון , יש משקולות , תפריט. הצעות לתרגילים? משקולות הכי פשטות אבל אני יכול לקנות מה שצריך (אין הרבה מקום בבית) תודה |
סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, מיליטרי פרס ובנט אובר רואו.
אני מניח שאתה לא יודע מה זה אף אחד מהם, אז תמצא ביו-טיוב. עכשיו אני מניח שכמות המשקולות שיש לך בבית לא תספיק בשביל לעשות אף אחד מהם, אז תירשם לחדר כושר... |
the animal הוא רשם שהוא לא יכול להרשם אח שלי
|
ציטוט:
כי לפי הכתיבה של ההודעה יש לו נראה לי משקולות כאלו של 5 קילו בבית... אז עכשיו אני אשאל, למה אין אפשרות לחדר כושר? |
הקפאתי מנוי ל3 חודשים
אין מה לעשות =[ מה אם אני יעשה במשך 3 חודשים רק אירובי ותפריט כמו שצריך? |
ציטוט:
איזה משקל של משקולות יש לך? המקרה שלך נגע ללבי אז אני אנסה לבנות לך תוכנית חח |
אולי יש לך תוכנה שנוכל לדבר בה? למרות שאתה עונה ממש מהר , תודה ^^
יש לי 3 kg כפול 2 חח קניתי מזמן אני יכול יותר אז אני מרים את שניהם ביד אחת למרות של נוח |
6 ק"ג יספיקו לך אולי לכפיפת זרת וגם לטווחי חזרות של סיבולת
או שתקנה ציוד כמו שצריך או שתרשם למכון |
אין לי מקום לציוד ואני לא יכול להרשם למכון ב3 חודשים הקרובים רשמתי
|
5 סטים של מתח
3 סטים של מקבילים רחב 2 סטים של שכיבות שמיכה רחב לחיצת כתפיים כשאתה עומד על הראש ונשען על קיר ולוחץ את עצמך למעלה (3 סטים) 3 סטים של סקווואט (ממש ממש לאט ותמלא תיק עם מלא ספרים\אבנים ותשים עליך) 2 סטים של לאנג'ים (אותה הערה כמו על סקוואט) 3 סטים של כפיפות בטן ממש לאט אופציה (ממש ממש לא חובה): 1-2 סטים של שכיבות שמיכה יהלום 1-2 סטים של כפיפות מרפקים (תיקח 6 קילו ביד ותעשה ממש ממש לאט) תשמור על טווח חזרות של 6-15!!! |
ציטוט:
|
the animal אחי
הבן אדם בחור מאד רציני אני הפנתי אותו לפה אבבל הבעיה שהוא בערך על 30 אחוז שומן הוא לא יכול לעשות מטח |
מה זה 5 סטים של מתח
מקבילים? P= אתה בטח חושב שאני שור אני לא יכול לעשות אפילו 1 מהם לגבי כל השאר סקוואט אם המשקולות של ה3 ותיק מפוצץ? לחיצת כתפיים אני חושב הבנתי מה זה לאנג'ים? תוכל גם לעזור לי את הפריט האוכל בבקשה? |
ציטוט:
אין ברירה, אתה חייב להפשיר את המנוי שלך, אחי |
ציטוט:
לאנג'ים: http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/BBLunge.html |
סבבה אז מה אני עושה בעצם , סקוואט לאנג'ים כפיפות בטן שכיבות שמיכה
שכיבות שמיכה יהלום וכפיפות מרפקים חשבתי זה שכיבות שמיכה מה זה? |
יש שינוי בתוכנית , החדר כושר חזר לתוקף , הצעות לתרגילים?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ