![]() |
עזרה| תרגילים לכתפיים ולחזה במשקליים חופשיים .
מישהו יכול לתת לי שלושה תרגילים לכתפיים ושלושה לחזה בחופשיים?
|
חזה - לחיצת חזה בשיפוע חיובי.
לחיצת חזה בלי שיפוע עם מוט אולימפי /משקולות. פרפר בשכיבה או בעמידה עם כבלים. כתפיים- הרחקת כתפיים קדימה בישיבה. (לא יודע אם זה נקרא הרחקת כתפיים אבל זה עובד על הכתף הקדמית) או בעמידה יד אחרי יד. - לחיצת כתפיים בישיבה (עם מוט או משקולות). - הרחקת כתפיים לצדדים. |
ציטוט:
לחזה אתה יכול לחיצות בכל השיפועים, כנ"ל פרפרים ומקבילים. לכתפיים: לחיצות בישיבה ובעמידה, הרחקות לצדדים בישיבה ובעמידה, הרחקות לפנים בישיבה ובעמידה, חתירה לדלתא אחורית, חתירה בעמידה לכיוון הסנטר ופרפר הפוך לדלתא אחורית (שכחתי מה השם חח) |
אתה יכול להראות לי אחי איזה תרגילים אלה?
עם האתר הזה שרואים איך לעשות תרגילים לכל חלק בגוף? |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
מילטרי פרס לחיצה עם דאמבלים הרחקת כתף חזה: לחיצה במוט לחיצה עליון בדאמבלים פרפר חופשי |
תראה מה אני עושה לחזה
קודם לחיצת עם מוט בלי שיפוע אחרי זה לחיצה עם משקולות עם שיפוע חיובי (חזה עליון) פלייס עם כבלים וגם לפעמים פלייס תחתון או פרפר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ושוב פעם....אם עובדים לפי ab קלאסי
לחיצות חזה בלי שיפוע עם שיפוע חיובי ועם שלילי לכתפיים לחיצות כתפיים עם משקולות או דאמבלי וחתירה בעמידה[מוט לסנטר מרפקים כמה שיותר גבוה אחיזה צרה[זה התרגיל המורכב היחיד לכתף אמצעית] הבעיה היא כשאתה מגיע למאסה מכובדת בבייספס קצת בעייתי לאחוז צר מספיק בישביל שהכתף האמצעית תעבוד בכל טווח התנועה ואז צריך להחליף את התרגיל להנפות לצדדים |
ציטוט:
|
למה להעדיף תרגיל מבודד על תרגיל מורכב?
|
ציטוט:
מה גם ש3 סוגים של לחיצות זה אימון מאוד מאוד אינטנסיבי ואולי כדאי להוריד קצת ממנה ע"י איזה פלייס... |
ציטוט:
ודאמבלים זה בישיבה וזה יותר מצדי הראש מאשר מלפנים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ