![]() |
מתחילים מחר ב-10...!!!!!
שמעתי עכשיו בחדשות שמתחילים מחר ב-10....
אוףףף...עד שכבר יש שביתה אני גם ככה הייתי צריך להתחיל ב-10...!!!!!!:disgust: |
לא בטוח אחי לפחות לנו אמרו שאנחנו (חטיבות ביניים) שאולי אולי תיהיה שביתה או שנתחיל מאוחר ובסוף כתבו לנו באתר של ביצפר שלא :s מוזר
|
יש לי מחר בגרות באנגלית... האהא!!!
|
ציטוט:
|
מי בכלל הולך לבצפר
|
לאחר שבשבוע שעבר הושבתו הלימודים בכיתות א', ב',י"א וי"ב, החליטו המורים להשבית מחר את הלימודים בכיתות ז', ח' ו-ט' עד לשעה 10:00. המורים מוחים על ה"סחבת" במשא ומתן בינם לבין משרדי החינוך והאוצר בנושא שכרם. חברי הסתדרות המורים לא יצטרפו לשביתה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352637,00.html חחחח...מה אכפת לי אני בכל מקרה מתחיל ב-10....:-) |
יש איזה כיף!!!
|
קודם שיביאו מורים נורמליים, אז הם יכולים לשבות כמה שרק ירצו.
|
אני מקווה ששבוע הבא יעשו את זה לכיתות י'
|
ציטוט:
|
אף פעם אין לכיתה י'?, שאני יהיה י'א יהיה בכיתה י' כוס עמק רק אותנו דופקים
|
ציטוט:
|
ב - 11.5 שנים ובארבעת בתי הספר שבהם למדתי, כמעט את רוב מה שלמדתי למדתי או בעצמי או עם מישהו לא מביה"ס.
|
ציטוט:
או שהם פשוט מרדימים אותך או שהם מגמגמים או שהם פשוט מרחיבים יותר מדיי ואתה נדפק בבגרות עם חומר שלא צריך!!!!! שתבין זה לא שאני מתלונן כי אני באיזה כתת מב"ר או משו כזה ואני מקבל את המורים היותר דפוקים אני במסלול מצטיינים מדעים!!!..יעני זה המורים הכי טובים אני לא רוצה לחשוב מה קורה במגמות יותר נמוכות....:huh: |
אני גומר ללמוד ב11 , אפילו שאין לי שביתה , תאכלו *** אני לומ מחר פחות מיכם =\
|
מה אתם אומרים? נלך לשעתיים ערבית? בכל מקרה יש לי נכשל (קיבלתי 20 במבחן)?
|
ציטוט:
בכל אופן..יש מחר יום ספורט ואני חולה.. |
אוףףףף ידעתי שאני צריך להשאר עוד שנה בגן
|
ציטוט:
חבל שלא עליתי ישר בלי להישאר אם לא הייתי נכשל בלגו הייתי עולה! ההורים שלי חשבו שאני קלמנטינה! "הוא לא בשל, הוא עדיין לא בשל". |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ