ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   התלבטות קטנה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=44587)

ilayzror 12-11-08 20:11

התלבטות קטנה.

היה לי אימון b היום גב, יד קידמית ורגליים.

ביום ראשון עשיתי גם כן את אותו האימון ובאמצע התרגילים של היד קידמית חלו לי כאבים באמות.
היו לי כאבים קטנים מאוד יחסית במשך 3 הימים האלו. שמתי תחבושת וולטרן ודאגתי ליד 24/7.

קראתי פה הודעות שאנשים כותבים שנפצעו בעקובת תרגילים מסוג זה ועשו הפסקות של חודש-חודשיים בגלל דלקת בגידים או עומס על האמות.

היום בבוקר הפסיקו לי הכאבים באמות פחות או יותר , ואני חושב שהיד שלי מחלימה. אבל באימון היום ויתרתי על התרגילי יד קידמית שלי מלמנוע העמסה.

יש לי ייסורים כאלו שהייתי יכול לעשות אימון ידיים ויעני בזבזתי אימון. לפי דעתכם החופש שנתתי ליד היה נכון?

BlackJack` 12-11-08 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 697571)
היה לי אימון b היום גב, יד קידמית ורגליים.

ביום ראשון עשיתי גם כן את אותו האימון ובאמצע התרגילים של היד קידמית חלו לי כאבים באמות.
היו לי כאבים קטנים מאוד יחסית במשך 3 הימים האלו. שמתי תחבושת וולטרן ודאגתי ליד 24/7.

קראתי פה הודעות שאנשים כותבים שנפצעו בעקובת תרגילים מסוג זה ועשו הפסקות של חודש-חודשיים בגלל דלקת בגידים או עומס על האמות.

היום בבוקר הפסיקו לי הכאבים באמות פחות או יותר , ואני חושב שהיד שלי מחלימה. אבל באימון היום ויתרתי על התרגילי יד קידמית שלי מלמנוע העמסה.

יש לי ייסורים כאלו שהייתי יכול לעשות אימון ידיים ויעני בזבזתי אימון. לפי דעתכם החופש שנתתי ליד היה נכון?

זה טוב שנתת מנוחה, לא יקרה כלום אם לא עשית את התרגילים ליד קדמית גם ככה היד קדמית עובדת בתרגילי גב.

the animal 12-11-08 21:49

נתת חופש נכון, למרות שלא נראה לי שזה הגיוני שהתרגילים ליד קדמית יצרו אצלך את הכאבים באמה, אם כבר תרגילי הגב שמפעילים חזק את האמות עשו את זה

ilayzror 12-11-08 21:54

זה לא ממש האמה. אני מדבר על החלק שמחבר את הכף יד עם הזרוע [שכחתי את השם ] תכופף את היד ותחזיר ותבן למה אני מדבר.

the animal 12-11-08 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 697743)
זה לא ממש האמה. אני מדבר על החלק שמחבר את הכף יד עם הזרוע [שכחתי את השם ] תכופף את היד ותחזיר ותבן למה אני מדבר.

שורש כף היד?

ilayzror 12-11-08 21:59

אהמ אם ככה קוראים לזה. בוא נגיד שזה במקום ששמים שעון יד כזה. אולי קצת יותר למעלה.

Bono 12-11-08 22:00

מפרק?

the animal 12-11-08 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 697761)
אהמ אם ככה קוראים לזה. בוא נגיד שזה במקום ששמים שעון יד כזה. אולי קצת יותר למעלה.

חח כן. אם לא כאב לך שם באימון חזה שעשית בינהם אז זה בסדר

ilayzror 12-11-08 22:04

כאב קטנטן היה פעם ב... ממש לא רציני. עכשיו בכלל לא הרגשתי את זה אבל בכל זאת לא עשיתי אימון יד קידמית

the animal 12-11-08 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 697776)
כאב קטנטן היה פעם ב... ממש לא רציני. עכשיו בכלל לא הרגשתי את זה אבל בכל זאת לא עשיתי אימון יד קידמית

על שורש כף היד מופעל הכי הרבה עומס בלחיצות למיניהן, תנסה לוותר עליבן לכמה ימים ואז תנסה לחזור. הייתי לוקח 3-4 ימים מנוחה עד לאימון חזה הבא

ilayzror 13-11-08 07:02

אז עשיתי נכון שוויתרתי על האימון ידיים אתמול...
אני אחזור לאמן את הידיים ביום ראשון הזה.

digidigi 13-11-08 10:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 697761)

אה וואי אני מכיר את זה
כמעט כל אימון יד קידמית זה כואב לי ומונע ממני לתת את כל הכוח בשאר התרגילים
זה בדר"כ קורה לי בכפיפת משקולות בישיבה יד יד , אני מרגיש שזה הולך להתפוצץ באמת מעצבנים הכאבים האלה הלוואי שמישו יענה על זה..

the animal 13-11-08 12:05

תשמרו שכף היד תהיה בהמשך ישיר לאמה, וככה זה לא יקרה. אתם בטח מקפלים את כף היד לכיוון האמה, לא?

ilayzror 13-11-08 14:56

^בדיוק, קשה לעלות משקל ולשמור על היד.

digidigi 13-11-08 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 698089)
תשמרו שכף היד תהיה בהמשך ישיר לאמה, וככה זה לא יקרה. אתם בטח מקפלים את כף היד לכיוון האמה, לא?

אחי אם תוכל להסביר לי קצת יותר בפירוט כי אני לא מצליח להבין את זה

the animal 13-11-08 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי digidigi (הודעה 698193)
אחי אם תוכל להסביר לי קצת יותר בפירוט כי אני לא מצליח להבין את זה

תפתח את אצבעות כף היד. תיישר את היד קדימה, ככה שכל היד (כולל כף היד) תהיה קו אחד ישר. תשלב את כל אצבעותיך לאגרוף. ככה אמורה להיות היד שלך בעת תנועה של כפיפת מרפקים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ