![]() |
התלבטות קטנה.
היה לי אימון b היום גב, יד קידמית ורגליים.
ביום ראשון עשיתי גם כן את אותו האימון ובאמצע התרגילים של היד קידמית חלו לי כאבים באמות. היו לי כאבים קטנים מאוד יחסית במשך 3 הימים האלו. שמתי תחבושת וולטרן ודאגתי ליד 24/7. קראתי פה הודעות שאנשים כותבים שנפצעו בעקובת תרגילים מסוג זה ועשו הפסקות של חודש-חודשיים בגלל דלקת בגידים או עומס על האמות. היום בבוקר הפסיקו לי הכאבים באמות פחות או יותר , ואני חושב שהיד שלי מחלימה. אבל באימון היום ויתרתי על התרגילי יד קידמית שלי מלמנוע העמסה. יש לי ייסורים כאלו שהייתי יכול לעשות אימון ידיים ויעני בזבזתי אימון. לפי דעתכם החופש שנתתי ליד היה נכון? |
ציטוט:
|
נתת חופש נכון, למרות שלא נראה לי שזה הגיוני שהתרגילים ליד קדמית יצרו אצלך את הכאבים באמה, אם כבר תרגילי הגב שמפעילים חזק את האמות עשו את זה
|
זה לא ממש האמה. אני מדבר על החלק שמחבר את הכף יד עם הזרוע [שכחתי את השם ] תכופף את היד ותחזיר ותבן למה אני מדבר.
|
ציטוט:
|
אהמ אם ככה קוראים לזה. בוא נגיד שזה במקום ששמים שעון יד כזה. אולי קצת יותר למעלה.
|
מפרק?
|
ציטוט:
|
כאב קטנטן היה פעם ב... ממש לא רציני. עכשיו בכלל לא הרגשתי את זה אבל בכל זאת לא עשיתי אימון יד קידמית
|
ציטוט:
|
אז עשיתי נכון שוויתרתי על האימון ידיים אתמול...
אני אחזור לאמן את הידיים ביום ראשון הזה. |
ציטוט:
כמעט כל אימון יד קידמית זה כואב לי ומונע ממני לתת את כל הכוח בשאר התרגילים זה בדר"כ קורה לי בכפיפת משקולות בישיבה יד יד , אני מרגיש שזה הולך להתפוצץ באמת מעצבנים הכאבים האלה הלוואי שמישו יענה על זה.. |
תשמרו שכף היד תהיה בהמשך ישיר לאמה, וככה זה לא יקרה. אתם בטח מקפלים את כף היד לכיוון האמה, לא?
|
^בדיוק, קשה לעלות משקל ולשמור על היד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ