![]() |
אמות
אני צריך עזרה באימון של האמות.. אף פעם לא אימנתי את האמות והגעתי למצב שהידיים (קדמית ואחורית) נהיו גדולות הרבה מהאמות וזה יוצר אי-סימטריה שמאוד מפריעה לי
אז בקיצור באיזה דרך אתם מאמנים את האמות שלהם? ובגלל שהאמות מורכבות מכמה שרירים אז על איזה שריר אני צריך להתמקד כדי לאמן את החלק שהכי קרוב לכף יד? תודה :) |
יש > כזה שאתה פשוט לוחץ עם היד וזה מפעיל לחץ על האמות.
|
ציטוט:
גובה משקל אחוז שומן היקף יד כמה זמן מתאמן.. |
גובה 1.82
שוקל 81 אחוז שומן 13 - 15 אני מעריך.. לא בדקתי מתאמן on & off לא בצורה קבועה.. תחביב אבל מה זה קשור חח |
ציטוט:
אבל.... אם אתה מתאמן און אנד אוף... אז שכח מכל העניין.... אתה לא נשמע לי רציני.. וככה יהיו התוצאות שלך |
תאמן חזק גב
|
:):):):) חכה....כמו מה שהולך פה בזמן האחרון הוא ישאל אם יש אבקות שינפחו לו ת'אמות
|
ציטוט:
|
אוי נו כבר כתבתי את זה פה פעם נמאס
יאיר בן משה שד' ירושלים 123 ביפו ליד הקיוסק אתה מוזמן לבוא...ואם כבר הזמנת את הז אז בוא אני אחכה בחוץ מחר יום שישי בשעה 12:00 בצהריים עכשיו ניראה מי גבר מאחורי מקלדת |
יאללה מה אתה משחק אותה, אני אבוא... רק אם יש קפה ועוגיות :-d
|
|
^חחחחח
|
ציטוט:
הייתי חייב לראות לאן מוביל לבית של העביריני מקלדת זאת הכתובת שהוא אמר:d |
ציטוט:
מאיפה זה אחי?? אני גר בבית שם מאחור! איזה חזק! הפיצוציה נמצאת במדרכה שליד..לא רואים אותה בתמונה דרק מיוס...עזוב אותך מהקפה הזה עוד פעם כזאת אתה תמות ממנו זה חומר חזק יותר מנענו וואפור! |
ציטוט:
אני חושב שהוכחתי שאני לא מאחורי מקלדת ורחוק מלהיות עבריין...הבחור אמר שאני עבריין מקלדת אז הזמנתי אותו להוכיח שהוא כזה גבר ולבוא אלי פנים מול פנים אז סיכמנו פעם אחת ולתמיד שאני לא רק מאחורי מקלדת ומוכן להיות גם במציאות למי שחושב שהוא גבר? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ