![]() |
יש איזשהו טווח מקסימום לארוחת בוקר?
הכוונה שלי היא כמה זמן אחרי שקמים רצוי לאכול (או לשתות שייק לא משנה)..
אני מניח שאף אחד לא יכול לאכול ישר.. השאלה אם יש הבדל משמעותי אם אתה אוכל אחרי 10 דקות כשאתה קם, חצי שעה, או שעה? |
לא משנה, אני אישית אוהב לשתות תה כשאני קם
|
אין הבדל
|
אני יכול לאכול ישר שאני קם, אבל זה לא קשור.
אתה יכול גם לוותר על ארוחת בוקר ולהגיע ישר לארוחה של אחרי האימון |
זה לא משנה בכלל, אבל אני לא ודע מה איתך שאני קם אני רעב מת אחד המורעבים ישר אוכל :/
|
בערך שלוש ארבע דקות אחרי שאני קם, אני מתחיל לאכול! אחת הארוחות הכי כיפיות בשבילי האמת!
אבל אם תיקח רבע שעה או חצי שעה, לא קריטי, קחו את כל עניין התזונה בפרופורציה, אנשים! |
ציטוט:
אני אוכל ישר איך שאני קם את הש"ש שלי עם החלב והיוגורט טורף את זה. |
ארוחת בוקר כשמה כן היא = break fast = שבירת צום, "הצום" של הלילה
מתי שתאכל את הארוחת הראשונה לאחר שינה היא מבחינת התפריט/גוף/השם שלה הארוחת בקר. אז כמה שתאכל צמוד ליקיצה אז בצום של הלילה יותר קצר רצוי בחצי שעה של אחרי ההשקמה |
ואאלה אני קם תמיד רעב בטירוף רק מתעורר ישר אוכל!
|
קודם כל ברור שזה משנה מתי אתה אוכל ארוחת בוקר כמה שתחכה יותר ככה הגוף נכנס לסטרס יותר גדול בבוקר הגוף צמא לחומרי תזונה זאת הארוחה הכי חשובה ביום תתעורר תתלבש תתכונן לעבודה או בית ספר ואז תשב לאכול כמו בן אדם ארוחה מלאה עם דגש על פחמימות וחלבון
|
חח איך אתם רעבים בבוקרר אני אפעם לא רעב אבל תמיד טוחןןן חח
ש"ש עם קרונפלס וחלב ואיזה 2 פרוסות לחם עם קוטג' ד"א אין קשר מתי תאכל זה לא משנה רק תשתה הרבה=] |
ציטוט:
זה לא לא יעיל....זה לא בריא!הגוף שלך חייב אנרגיה וזה פשוט לא בריא להתאמן בלי לאכול לפחות ארוחה מלאה לפני אני אישית אחרי ציחצוח שיניים אוכל חביתה 4 בייצים [2 שלמות 2 חלבונים] חצי קוטג' יוגורט טיבעי בלי טעם עם ש"ש 50 גרם שתי פרוסות לחם דגנים מלא ולפעמים קצת גבינה צהובה :) כוסאומו....בא לי עכשיו.... |
^ חחחחזיר
סעמק אין לי תאבון על הבוקר, אני סתם דוחף אוכל- יוגורט+חצי כוס חלב+ש"ש וקינמון |
ציטוט:
|
מצחצח שיניים ומפציץ לי ת'מעיים :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ