![]() |
מפחד שאני משמין.
אני כבר שבועיים במאסה ואני מרגיש שאני פשוט משמין! לא יודע אם זה בראש
לא יודע אם זה נוזלים ממליצים לעשות קצת חיטוב? ולא הגינוני שעלתי 2 קילו בשבועיים ... |
שבועיים במאסה? אז הכל בראש חביבי, התמלאת נוזלים וזה משלה אותך
|
אין דרך אחרת. זכור שבחודשים הקרובים אתה היחיד שרואה לעצמו תבטן.
|
ציטוט:
אבל הן רואות בחושך.. ;) |
אין לך מה לדאוג... אני רואה אותך כל הזמן בחדר כושר... אתה בחור לא גדול ועם אחוז שומן בסדר גמור
תמשיך איך שאתה עם תפריט מסודר... אני מכיר את ההרגשה... תסתכל על עצמך במראה אחרי אימון ותרגיש טוב יותר בהצלחה |
זה הכל בראש אחי .. ככה זה במסה
|
שטויות, זה עלייה של נוזלים ונוזלים נותנים אשלייה כאילו זה עלייה של שומן אבל זה לא אתה לא צריך להתרגש מזה, תעלה נקי ותקפיד לעלות קלוריות בהדרגה, כל פעם שאתה חש בתקיעה תוסיף עוד 200 קלוריות לתפריט, מה שכן אני זוכר שאמרת שאתה סביב ה 14% שומן וזה יחסית גבוה להתחלת מאסה כך שהייתי ממליץ להמשיך את החיטוב לפחות עד 11-12% שומן שיהיה לך סט פוינט מצויין להתחלת מאסה, ולאחר מכן תמשיך מאסה ככה עד אפריל ואז חיטוב.
נ.ב אתה לא כלכך צריך לפחד מהשמנה מהסיבה שכרגע חורף ואף אחד לא שם לב ל-1-2% שומן שאתה עולה מבעד לכל השכבות שאתה לובש. |
ת'אמת גם אני מרגיש ככה
קצת מלחיץ אני דיי נרגע ממחשבה על החיטוב, אתה מרגיש ככה כי אף פעם באמת לא עשית מאסה (נראלי,ככה גם אני) אין זאת באמת הרגשה נוראית,מזדהה איתך, נ.ב ת'כבר מרגיש כאילו הפנים שלך הם של פיל? :d |
ציטוט:
זה בדיוק העניין אני אני כבר 4 חודשים במסה... ואני מרגיש שיש לי בטן רצינית ... אבל אני היחיד שרואה אותה מסתבר :) |
עם בגדים אתה רק נראה יותר גדול, אם כבר.
|
עליתי 3.5 4 קילו בשבועים אפילו פחות שמע אחי זה ניראה שאתה משמין אבל זה בראש שלך כל עוד אתה לא מלכלך וכמו שאמרו לך 14% שומן זה גבוהה להתחיל מסה... תנסה להוריד ל 12 ככה ותתחיל מסה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ