![]() |
תמונות בכל מיני פוזות טרי טרי!!
|
אאה זה בשבילי התמונות חעחעחעח
מאסיבי רצח! ידיים גדולות ומצויינות, אהבתי תחזה.. למרות שיש מה לשפר אבל הוא עדיין נראה אחלה, גב כרגיל ענק : ) ואתה גם יחסית חטוב לפי הבטן |
תזכיר לי זה האשכול המאה אלף שלך או משו כזה ? :p
|
אחלה מאסה!
|
לא רע בכלל אחשלי !
חזה לדעתי צריך עוד נפח ! כל השאר מתקדם כרגיל. רק לגבי הגב שלמרות שהוא עדיין מאסיבי דווקא בתמונה הזאת פחות התרשמתי ממנו לעומת שאר התמונות שהעלת... |
בן כמה אתה ?
|
נראה מצוין
שפר חזה :) |
ציטוט:
לדעתי בתמונה של הגב הפריסה שלו יצאה ממש גרוע, מסכים איתי? : ) |
תודה..
BlueNinja- איזה חטוב בראש שלך אני איזה 14-15 אחוז תראה איזה שניצלים יש לי בצדדים! מסכים לגבי הפריסה.. ThE HummeR- לא האמת שלא.. אתה לא חייב להגיב אחי מדינה חפשית לכל מי שדיבר על החזה- צודקים, ידוע, בטיפול בן 20 |
מאסיבי אסטתי וחטוב!
יפה מאוד אחי כעקרון כמו אצל כולנו רק עוד בשר! תמשיך להצליח!:carry86w: |
חחח מה אתה סטום?
בתמונה השלישית זה נראה שאתה על 12-13 ככה.. ובשנייה גם נראה באיזור של ה 13אחוז ^_^ |
ציטוט:
חחח אני לא... סמוך על סמוך |
אתה ניראה טוב !
|
ציטוט:
אבל לא יודע פשוט אם משווים את התמונה הזאת לשאר התמונות שהוא העלה זה נקרא כאילו הרוחב חולק ב-2... :) אבל זה רק תמונה אי אפשר לשפוט לפי תמונה כלום. דרך אגב אחינו מאוד אהבתי את הצלקת לא יודע למה זה נותן מראה יפה כזה לגב !:sbb2: |
מאסיבי וחטוב ..
|
ציטוט:
:):):):) ^_^ תראה כולם אומרים לך שאתה יחסית חטוב.. כנראה שהבעיה לא אצלי :):):):) לפחות בתמונות נסכים על זה שאתה נראה חטוב, (לא חטוב של 9% אלה חטוב של 14% ) |
ציטוט:
בכל מקרה תודה זה מאוד מחמיא |
נראה גדול, מסיבי וטוב :)
מה זה הקו שיש לך על הבטן? בין הקוביה התחתונה לזאת שמעליה, חח. |
אחי לא עדיף שתעלה את כל התמונות לאשכול אחד? זה האשכול ה5 עם התמונות שלך שפתחת ביומיים האלה..
בכל מקרה נראה מצויין, גב רחב, כתפיים וידיים נראים טוב עוד קצת לחזה ואתה תראה כמו שצריך.. בהצלחה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ