ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ריצה יומיומית (https://israelbody.com/showthread.php?t=44362)

אדיר53 08-11-08 19:33

ריצה יומיומית

טוב ב 17 בנובמבר אני מתגייס בקיצור התחלתי להתאמן בריצה , לא היה לי כלכך זמן עד עכשיו
אז רק בחודש האחרון התחלתי. ושמתי לב שזה מאוחר מידיי..
נראה לי שאני עושה טעות בזה שאני רץ כל יום..
זאת אומרת אם באימונים נותנים יום מנוחה בין אימון לאימון לשרירים כדי לבנות את עצמם ולהשתקם..
אז גם בריצה זה תקף.. (נראה לי) המטרה היא סיבולת לב ריאה ובגלל זה אני שואל אם זה סתם פוגע לרוץ כל יום וצריך לרוץ מקסימום 3 4 ימים בשבוע..

ד"א אם אני ייקח לצבא (לפחות בחלק של הטירונות ששם זה יותר בעייה) 2 מנות של חלבון כל יום אני אוכל איכשהו לשמור על הגוף?..

תודה רבה...

alfi 08-11-08 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 694323)
טוב ב 17 בנובמבר אני מתגייס בקיצור התחלתי להתאמן בריצה , לא היה לי כלכך זמן עד עכשיו
אז רק בחודש האחרון התחלתי. ושמתי לב שזה מאוחר מידיי..
נראה לי שאני עושה טעות בזה שאני רץ כל יום..
זאת אומרת אם באימונים נותנים יום מנוחה בין אימון לאימון לשרירים כדי לבנות את עצמם ולהשתקם..
אז גם בריצה זה תקף.. (נראה לי) המטרה היא סיבולת לב ריאה ובגלל זה אני שואל אם זה סתם פוגע לרוץ כל יום וצריך לרוץ מקסימום 3 4 ימים בשבוע..

ד"א אם אני ייקח לצבא (לפחות בחלק של הטירונות ששם זה יותר בעייה) 2 מנות של חלבון כל יום אני אוכל איכשהו לשמור על הגוף?..

תודה רבה...

אם זה גיוס קרבי - המלצה שלי היא להנות מהזמן שנותר לך,תרוץ בשביל הכיף וכמה שנוח לך כי לשפר את היכולת האירובית שלך בזמן הנותר כבר לא יקרה (כמובן במידה משמעותית)

אדיר53 08-11-08 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi (הודעה 694335)
אם זה גיוס קרבי - המלצה שלי היא להנות מהזמן שנותר לך,תרוץ בשביל הכיף וכמה שנוח לך כי לשפר את היכולת האירובית שלך בזמן הנותר כבר לא יקרה (כמובן במידה משמעותית)

כן את זה אני יודע נזכרתי טיפה מאוחר מידיי (וזה בגלל שנהנתי מהזמן הזה)
בקיצור שמעתי שצריך להגיע שאתה סוגר 2קילומטר בזמן טוב כי ביחטיות זה מה שמבקשים בשלב הראשוני אם כן אז מצבי בסדר בקשר לכפיפות בטן שכיבות סמיכה וכל הדברים האלה אני בקצב טוב

מחכה עדיין לתשובה על הריצה (בכל זאת)

Dark_Muse 09-11-08 13:55

בריצה אכן יש לנוח על מנת לתת לעצמות ולשרירים להתחדש. אני לא רואה בעיה לעשות הליכה מהירה בין ימי ריצות. אם אתה מנוי בחד"כ אז אתה יכול בהחלט לעשות ריצה ויום לאחר מכן פעילות אירובית שלא גורמת לזעזועים (שהדגש הוא על הריצה, כך שפעילות אחרת תעשה באופן מתון יותר).

אדיר53 09-11-08 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 694859)
בריצה אכן יש לנוח על מנת לתת לעצמות ולשרירים להתחדש. אני לא רואה בעיה לעשות הליכה מהירה בין ימי ריצות. אם אתה מנוי בחד"כ אז אתה יכול בהחלט לעשות ריצה ויום לאחר מכן פעילות אירובית שלא גורמת לזעזועים (שהדגש הוא על הריצה, כך שפעילות אחרת תעשה באופן מתון יותר).

תודה רבה

Woofer 09-11-08 17:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 694859)

חשוב להוסיף שלא משנה מה יגידו לך פה אל תרוץ בהליכון בחדרי הכושר, אל תתיחס למה שיגידו על זה, זה פשוט ידפוק לך את הבירכיים ויעשה לך זעזועים.

תעשה Cross אם אתה יודע מה זה שזה לדעתי מאד יעיל וטוב.

ArschGesicht 09-11-08 17:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי woofer (הודעה 695073)
חשוב להוסיף שלא משנה מה יגידו לך פה אל תרוץ בהליכון בחדרי הכושר, אל תתיחס למה שיגידו על זה, זה פשוט ידפוק לך את הבירכיים ויעשה לך זעזועים.

תעשה cross אם אתה יודע מה זה שזה לדעתי מאד יעיל וטוב.

למה לא לרוץ על זה? דווקא סבבה לרוץ על הליכון, זה מרגיש קפיצי כזה ובולם את הנחיתות
עדיף בהרבה מאשר לרוץ בחוץ על המדרכה

Woofer 09-11-08 17:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht (הודעה 695075)
למה לא לרוץ על זה? דווקא סבבה לרוץ על הליכון, זה מרגיש קפיצי כזה ובולם את הנחיתות
עדיף בהרבה מאשר לרוץ בחוץ על המדרכה

לא אמרתי שלרוץ על מדרכה יותר טוב, רצים בשדות או שעושים Cross בחדר כושר, לרוץ על כביש או הליכון ידפוק אותך ולא משנה כמה אתה תסביר לי עכשיו שיש לך מערכת יחסים ניפלאה עם ההליכון

ArschGesicht 09-11-08 17:58

אנערף.. אולי לך יש בעיה ספציפית עם הברכיים, אני זוכר פעם שהייתי על ההליכון די הרבה ולא קרה לי כלום

Woofer 09-11-08 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arschgesicht (הודעה 695079)
אנערף.. אולי לך יש בעיה ספציפית עם הברכיים, אני זוכר פעם שהייתי על ההליכון די הרבה ולא קרה לי כלום

אני לא מדבר מניסיון, זה ידוע וזה עובדה שהליכון וריצות על כיבישים דופקות את הבירכיים, זה שאנשים עושים את זה זה נחמד, אבל זה לא אומר שזה טוב.

Fatboy 09-11-08 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי woofer (הודעה 695081)
אני לא מדבר מניסיון, זה ידוע וזה עובדה שהליכון וריצות על כיבישים דופקות את הבירכיים, זה שאנשים עושים את זה זה נחמד, אבל זה לא אומר שזה טוב.

epic phail

Dark_Muse 09-11-08 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי woofer (הודעה 695081)

אין בזה שום דבר רע כל עוד הברכיים תקינות, יש נעליים טובות, ומתאמנים, אוכלים ונחים נכון.
אם אני לא טועה, להליכון יש בולם זעזועים יותר טוב אפילו מריצה על חול קשה, וגם אם לא, אז עדיף מאשר ריצה בשטח.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ