![]() |
אנימל פאק
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=152&Page=1
לא ידעתי שמוכרים בישראל בודי :eek: עולה 300 שקל, סבבה הייתי אומר. מה אתם אומרים על המוצר ? כי יש כאלה שאומרים שמי שטבעי לא צריך שיש יותר מדי מינונים . מה דעתם ? |
ציטוט:
זה הולך לפי שקיות הגשה שיש שמה שבכל אחת יש 11 כדורים זתומרת 44 מנות שלוקחים ביום 1-2 מנות זתומרת 22 מנות .. ומולטי וויטמין לא שווה ליקנות מכאן רק מחול , |
מזה לא שווה ?
יש כאלה שהחרימו להם במכס מולטי ויטמינים. אלה אם כן אתה בחו"ל וזה משהו אחר.. |
אין צורך.
אם אתה באמת צריך מולטי ויטמין לך על אופטי מן... |
יש לי כרגע אופטי מן .
אבל סתם בשביל לדעת ולראות אם זה באמת שווה .. |
באתר bb מי שקונה חלבון של אופטימום גולד מקבל את האינמל פאק
אבל בעיה מה במכס יכולים להחרים לי את זה ? |
לחבר שלי עבר חלק במכס...
|
גלעד אמר שהחרימו לו אנימל במכס.
|
ציטוט:
לא מקבלים את האנימל פאק.. אם אתה קונה את שניהם עושים לך מחיר... |
מה אתה צריך מולטי ויטמין.. בשביל מה.
|
ציטוט:
:bye1: |
זה ממש לא ככה.
בשביל מה אתה צריך מולטי ויטמין, שזה סתם עוד אקט פרסומי שיווקי בשביל לעשות כסף. תאכל כמה ירקות, פירות, בשר, ביצים, יש לך כל מה שאתה צריך, בלי כל החרא הזה. גם לא מזמן היה בחדשות שכל המולטי ויטמינים האלה זה סתם קקה שלא עזר לאף אחד אף פעם. |
ציטוט:
אולי אנימאל פאק ואופטי מן אלה מוצרים שיווקים אבל מולטי וויטמין זה בין הדברים היותר חשובים, |
לפי מה אתה אומר את זה? מה ההבדל ביני לבינך אם אני לא לוקח ואתה כן?
זה שטויות. |
ציטוט:
עזוב בנאדם על מה אתה מדבר ? אז למה כלם לוקחים את זה ? זה דבר חובה ! כל הניגוד חימצון והדברים שזה משלים לגוף שאתה לא מקבל מאוכל.. לך לך תקרא קצת ואז תחזור לפה. |
ציטוט:
זה שאתה לא מודע לכך זה לא אומר שזה לא קיים ! זה התזונאי הזה מהתחרות החאורנה השנה שהרים האנה הוא אחד מהתזונאים הטובים בארץ והוא אמר למישהו שאני מכיר עד כמה ויטמינים חשובים להתפתחות והוא פשוט לא האמין. אז דבר אחרון יש לי להגיד לך.., לפעמים עדיף לשתוק. |
חח ילד קטן, אתה לא יכול לדון כמו בן אדם מבוגר? מישהו אומר משהו אחר אתה ישר משתיק אותו?
תתבגר. ויטמינים לא אמורים לבוא ממולטי ויטמין מסריח, הם אמורים לבוא מהאוכל. אם אתה לוקח מולטי ויטמין, סימן שאתה לא יודע לאכול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ