![]() |
כמה תחזוקה של באדיבילדר בחודש לדעתכם
כמה אתה חושבים עולה לבאדיבילדר לתחזק את עצמו בארץ ( ואני מדבר כולל הכל )
וכמה עולה לבאדיבילדר לתחזר את עצמו בחו"ל ישמח לתשובות מפורטות תודההה ... הפוסט מתוך התעניינות אישית |
תלוי במיליון דברים אחי...קשה להגיד....כי תחשוב על זה ככה שיש להם ספונסרים ככה שהם לא צריכים אבקות חלבון וקריאטין לרוב...
|
אני מדבר אחי בודיבילדר בלי ספונסר בלי כלום
אחד שמתחיל תקריירה שלו כמה עולה התחזוקה שלו |
לא קצת
קשה לעמוד את זה ככה כי ככל שאתה יותר גדול ככה אתה אוכל יותר. מה שבטוח בארץ יקר יותר |
תחשוב שזה חומרים + תוספי מזון למיניהם + הרבה הרבה הרבה אוכל... תלוי גם כמה הוא אוכל.
לרוב אין ספונסרים שמספקים להם תוספי מזון ולעיתים חומרים.. |
את זה אני יודע
אני רוצה לדעת במספרים ולא שתעריכו לי במילים |
חחח אז מה אתה שואל אותנו אחי כאילו שאנחנו יודעים מה ההוצאות של כל אחד...
תשאל מפתח גוף מקצועי שמתחרה... |
יש פה כמה מבינים למינהם אולי הם יענו לי בעיקר השאלה מופנה אליהם
|
תחפש בארכיון אחי,יואב טל ראין כמה בילדרים והם דיברו על זה אני חושב..
|
חיפשתי אחי לא מצאתי עם תוכל לישלוח לי קישור , תעזור לי מאוד
|
זה לא זול הדברים האלה תחשוב שיש לך חיים אתה רוצה גם לחיות..
|
אני מאמין שאוכל עולה להם 350-450 שקל בשבוע + 1000 שקל לפחות תוספים בחודש + ממתקים שבזה אין לי מושג כמה... + חדר כושר עוד 170 +- שקל בחודש
אני מעריך שסה"כ זה משהו כמו 3000-3500 שקל בחודש (ושוב..אולי יותר ואולי פחות אני לא יודע כמה ממתקים עולים ) |
בארץ ובחו'ל האוכל עולה אותו הדבר...
בארץ ובחו'ל יש הבדל גדול במחיר התוספים את זה אתה יודע בצעמך כנ''ל כל החומרים למיניהים... את הכמויות תחשב בצעמך... אבל ניראה לי שבחו'ל יש'ך תנאים הרבה יותר טובים |
כן גם אני חושב ככה במחינת התוספים הרבה יותר זול
ובאמת בארץ ובחו" מחיר האוכל אותו מחיר ??? |
אל תחשבו שאמריקה זה הדבר.כן .זה לא כולכך ניראלי כמו בסיפורים .אלירן תישמע יש לנו בארץ את אדעל יש לנו את עמית ספיר .יש לנו את אייאל מהפורום יש להם רמה מאוד גבוה הם באמת מפתחי גוף מעולים תיראה אפילו הם לא עוברים לחול הם בארץ .אתה לא חייב לחיות ב"אמריקה מדינת היהלום כמו שאתה מציג אותה"אם הם לא לא גרים באמירקה אני לא רואה סיבה שאתה תגור שם .רואה אחי :)
|
חח אור אתה הורג אותי עם ההסברים שלך אחי..
ולדעתי דיי יקר. אני יכול להגיד לך מעכשיו שלאבא שלי יוצא עליי מלא כסף בחודש.. |
יש לי בחדר כושר בחור שעובד עם גיל , בכל אופן הוא יושב על תפריט , הוא עובד בשתי עבודות בכדי לספק לעצמו את האוכל ואת התוספים ושישאר לו כסף לעצמו והוא לא קרוב ללהיות מקצוען .
עכשיו תחשוב בחור שיושב על סייקל וצריך לאכול 7-8 ארוחות מלאות ביום . זה עסק יקר מאוד , השקעה מטורפת ללא תמורה. |
ברמות של סטס וכ'ו זה 4000 +
|
תיכף גלעד יגיד לך.
|
איזה הגזמות מטורפות
קודם כל זה עניין של משקל גוף ואיאפשר לקבוע את זה חד משמעית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ