![]() |
למכירה מחשב !!! מי שמעוניים להיכנס .
למכירה מחשב
P4 775 3.0G 2M BOX #630 **64-bit מעבד Gigabate GA-8i945P G (Intel 945) לוח אם DDR-2 256MB 667MHz Digma זיכרון Super ATX 500W FAN + USB מארז + ספק כח Geforce 6200 (128) 256MB + TV Out + DVI קרטיס מסך O/B Realtek Azaliya 6-CH קרטיס קול O/B 1000/100/10 במהירות צריבה עד 52 ASUS צורב של Hard Disc 80 GB דיסק קשיח FLOPY כולל כונן דיסקטים ! --------------------------------------------------------------------------------- + פדפסת HP DESKJET 930C + סורק HP SCANJET 3300C + CD WINDOWS XP - מתנה ממני דיסק של וינדווס אקס פי המחשב של חבר שלי הוא רכש אותו ב 3/2/2006 בן 11 חודשים המחשב ! במצב מעולה +מסמכים הוא מעוניין למכור אותו וביקש ממני לפרס כאן ... לא רציתי אבל בסוף הוא שכנע אותי ! המחיר : רק 3,600 ש"ח הוא מוכן לדבר בקשר למחיר... מישהו מעוניין ? |
ואללה אני קצת מעוניין , אם היה לי את הכסף הייתי קונה. נראה אם אני אשיג
|
לא רוצה לבאס לך אבל זה מחיר של מחשב חדש
|
ציטוט:
אבל גם המשחב שלי סבבה ! |
המדפסת ישנה ולא נתמכת כבר, והסורק גם לא משהו מיוחד.
|
:whistle: אםם כן אני יודע ! לי לא משנה אני פירסמתי עשיתי את מה שהו רצה השער לא משנה לי
|
נראה לי ממש יקר בשביל הרכיבים שיש עליו
|
יד שניה... מעבד, זיכרון וכרטיס מסך ממש לא משהו. מה זה 256mb? אפשר להפעיל בקושי Winamp ו-emule ביחד והמחשב יתקע...
ב-3600 רק הפרייאר שבפרייארים יקנה את המחשב הזה. בקיצור תגיד לחבר שלך להוריד את המחיר בחצי. |
שלוש וחצי אלף זה מחשב חדש דנדש הכי חדש שיש בשוק עם מקלדת + מסך Lcd + עכבר לייזר איפה אתה חיי?
|
המחיר יקר למחשב שכזה!
ויש מצב הוא מוכר רק את הכרטיס מסך, ודיסק קשיח? |
ציטוט:
|
תגיד לי מה אתה רציני? 4 אלף על הדבר הזה?
|
ציטוט:
וכמו שאמרתי אפשר לדבר איתו בקשר למחיר... מישהו אולי רוצה ב 3000 ש"ח אני כמאט בתוח שאפשר לשכנע אותו למכור ב 3000... בקיצור מי שמעוניים אני עוד ידבר איתו , מחר אולי ו אני יגיד מחיר סופי שלו ! (אכי נמוך שאפשר) ויפרסם ! |
ציטוט:
|
יש סיכוי שאחי ירצה....אבל ממש לא במחיר שהזכרת (גם לא ב3000)...
כנס לחנות מחשבים באינטרנט ותבנה מחשב ב3600 שח....תראה מה תקבל לצורך העניין הנה לך לינק למפרט מומלץ + מסך LCD ב 3500 http://hwzone.co.il/specslist/view/56/ |
ציטוט:
אפשר לבנות בחלקים מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4MB ב פחות מ 4,000 ש"ח ! אז מי פראייר:disgust: |
אהה רוסי שמוכר מחשב..נדיר מאוד:whistle: :diractor:
|
ציטוט:
|
יקר מאוד מאוד מאוד ועוד מאוד!
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ