![]() |
סקוואט וכאב ברכיים?
שלום,
אני לא מתאמן הרבה מדיי על רגליים והיום עשיתי סקוואט במשקל נמוך בסמ'ית ואח"כ לחייות רגליים במכונה.. היום בבוקר פתאום הרגשתי כאבים קלים בברך שמאל.. אני רוצה לדעת אם זה נורמלי, או האם זה מעיד שבהכרח לא המאמנתי טוב.. אפשר לעשות סקוואטים בלי לדפוק ברכיים? :) |
זה תרגיל מעולה אבל יש לו חסרונות שהוא די מפעיל לחץ על הברך אולי אתה לא עושה כמו שצריך נשמה?
|
ציטוט:
עם פנים קדימה גב ישר, ורגליים בעמידה נכונה לא אמור להיות מופעל יותר מידיי לחץ על הברכיים... אני לא אימנתי רגליים 3 חודשים בגלל סחוס שחוק בברך וכאבים נורא חזקים... חזרתי לאמן רגליים לא מזמן ... דווקא בסדר גמור :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
פותח הפוסט, תנסה לעבוד חופשי ובצורה נכונה ותראה איך אתה מרגיש. |
שטויות, לי יש בעיות מפה עד לטיזנעמו בברכיים, ירד לי גם פרופיל על זה, יש לי פטור משיעורי ספורט, מה שאתה רוצה.. סקוואט לא כואב בברכיים כשעושים נכון.
|
תחזק את כל שרירי הירכיים (4 ראשי,האמסטרינג,גלוטנס,גב תחתון ועוד...) אלא שרירים שעובדים חזק בסקוואט.
|
זה חשוב לעבוד רגליים
|
גם על דברים אחרים
|
הסיבה ללחץ גבוה על הברכיים היא שהברכיים עוברות את קצות האצבעות של הרגליים.
תשפר את התכניקה ויהיה בסדר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פותח הפוסט תבדוק מאיפה מגיעה התנועה, היא אמורה להגיע מהעקבים ולא מהברכיים אם היא מהברכיים כנראה כאן הבעיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ושעה התווכחתי עם המדריך שאי אפשר לעשות ככה... ואז הוא הראה לי ובאמת הלחץ ירד אבל יותר קשה לעשות ככה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל אחד ניהיה לי מדריך מוסמך מוינגייט פתאום... מוזר.:shok1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ