![]() |
עצימות אימונים בחיטוב
עד כמה זה קריטי להוריד את עצימות האימונים בתקופת החיטוב?
אני בינתיים שבוע בחיטוב ולא הורדתי עצימות ואני מרגיש מעולה, אפילו עליתי במשקלי עבודה... |
אני לא מאמין בהורדת עצימות בחיטוב אלא אם כן אתה מתכונן לתחרות ואתה בשבועות האחרונים (שבועיים שלושה אחרונים כשהגוף ממש עייף ) ,אלא אם כן זה המצב ? אתה צריך לעבוד חזק כל הזמן
|
ציטוט:
נתתי את הרושם שאני יכול להתחרות? (כי ממש לא נראה לי) |
תרים כמה שאתה יכול. אם אתה לא בקיצוץ פחמימות ממש גדול לא אמורה להיות בעיה
|
ציטוט:
חחח עדיין לא ,פשוט הסברתי את הנקודה. |
בשבילי אין שום הבדל בעצימות בין מאסה לחיטוב
אני אפילו איכשהו מצליח להמשיך לעלות בדדליפט בתקופת החיטוב :tongue: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעבוד כבד, אל תגיע לכשל, אל תגזים בווליום ו.. זהו
|
אני מכיר את מה שפותח הפוסט מתאר. גם אני בחיטוב האחרון לא הורדתי במשקלי עבודה ואפילו עליתי בחלק מהתרגילים. (והייתי על גג 25 ג' פחמימה ביום).
|
ד"א, איך בית את התפריט לחיטוב?,פשוט הורדת משהו ? או תפריט חדש (אני חושב בכיוון של חיטוב..)
|
ציטוט:
הורדתי רק את הפחממות, אבל בשביל לגוון התפריט חדש.. אבל לא שונה בהרבה.. דווקא חיטוב לא דראסטי, התחלתי עם 180 גרם פחמימות, ולאט לאט מוריד. |
אה כמה קלוריות הורדת בערך?
|
ציטוט:
פאקינג הודעה קצרה! |
ציטוט:
בכל מקרה על כמה אחוז שומן אתה עומד ומה המטרה? כוסאמק כמה שאלות :d:d סליחה על החפירה ת'לא חייב לענות על כולם :d,מצידי תענה רק על איך הולך |
ציטוט:
זה יחסית בהדרגה כי התחלתי עם 1900 קלוריות ולאט לאט מוריד.. ש"ש אני לא אוכל, אני לא בהייפ הזה... בשבילי קונפלקס בבוקר אוכל של אלופים. אני כרגע על 14-15.. מקווה לרדת ל12 אני עושה חיטובון קצר של חודש לפני המאסה של החורף. בחיטוב הריציני אני מקווה להגיע ל8-10 אחוז זה יהיה סבבה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ