![]() |
גמישות בחגורת הכתפיים
יש לי חוסר גמישות בחגורת הכתפיים, וזה בא לידי ביטוי בבנצ'- אני לא יכול להוריד את המוט עד החזה, רק עד 5-10 ס"מ מהחזה.
האם זה קריטי לתרגיל? האם אפשר לשפר את הגמישות באיזור זה, ואם כן איך? האם זה יכול לפגוע בצורת התפתחות החזה שלי או שזה לא משנה וזה הכל גנטיקה? |
אני גם כמוך אין לי ממש גמישות בבנץ' אני לא מוריד עד הסוף שזה נוגע בחזה
|
אל תחפש תרוצים, תוריד משקל ואז בדרך קסומה אתה תהיה מסוגל להוריד את הבנץ' עד הסוף
אני לא מחפש לרדת, אני גם פעם ההיתי ככה, גם אני אמרתי שאני לא גמיש מספיק!!! עד שחבר שלי אמר לי תוריד משקל ופתאום המוט בחזה בלי בעיה!! |
ציטוט:
+1 ........!! אולי זה ביגלל זה אחינו? |
גם בלי משקל, אפילו בעמידה אני יכול להחזיק מקל מטאטא באחיזה הרגילה ולקחת את המרפקים הכי אחרוקה שאני יכול ואני לא מגיע לחזה..
|
ציטוט:
קראתי את הניתוח שעשיתה .כול הכבוד היתקדמתה למרות שהיה לא קל.אולי זה ביגלל שניתוח אתה מוגבל בתנועה הזאת יש מצב? |
נשמע ממש מוזר
אולי זה בגלל הרוחב שתה מחזיק את המוט? |
ציטוט:
ציטוט:
|
יש תרגיל שאני עושה עכשיו חצי בתור פיזיותרפיה לכתף, כי היא לפעמים עושה לי בעיות בבנצ', שאני עושה עם מקל מטאטא.
אתה תופס אחיזה רחבה מקל מטאטא מלפנים, ומעביר אותו מעל הראש כל הדרך לאחור, מכיר? ניסית? נראה לי יעזור לגמישות. |
תנסה לברר אולי בפורום פציעות אולי זה הבנאדם הזה יענה לך על השאלה דעה יותר מיקצועית ומבינה.
|
נשמע מוזר בטירוף
מה מגביל אותך? מתיחה בכתף? בחזה? יכול להיות בעיה של חוסר עור? לא יודע מה עשו לך בניתוח אבל אני מכיר בעיה כזאת (באמת שאני מכיר אנשים רק שיש להם באצבעות שאין להם מספיק עור כדי ליישר) לא מצליח למצוא סיבות |
תיראה יש לי חבר שהוא גם לא יורד עד הסוף והוא מתחרה ברמה גובהה:)
ככה שזה לא כלכך קריטי אחי נסה לדחוק בסמית' אם זה לא מסתדר לך. או תלחץ אם דמבלים אגב...ג'י קטלר שנה קודמת לאולימפיה של 2007 במשך כל הדיאטה לא דחק חזה אם מוט רק דמבלים:) |
ציטוט:
אם כבר אז לפורום אימונים |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש משו במה שאמרתה חבוב .טעות .של אור :) .:boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פלייס אתה מצליח לעשות?
|
תמונה להמחשה
http://i33.tinypic.com/14av5v4.jpg יש לציין שבעת אימון הגמישות שלי אפילו יורדת.. אולי בגלל שהחזה בפאמפ ומתכווץ? |
נו איפה כל המבינים הגדולים?..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ