![]() |
פרסום| עדכון מסה.
משקל: 47
גובה: 168 אחוזי שומן: X גיל: 14 תפריט שלי ארוחת בוקר (07:00): 60 גרם ברנפלקס "שופרסל" \ כוס דגני בוקר מדגנים מלאים מחברות שונות או חצי כוס גרנולה. כוס חלב 1% \ גביע יוגורט. 4 כפות אגוזי מלך. ארוחת 2(10:00): 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה \ לחמניה ארוכה מלאה. 2 כפות קוטג' \ 3 פרוסות פסטרמה הודו. חצי עגבנייה בכריכים. ארוחה 3(12:00): 1 פלפל אדום מתוק / 1 אגס / 1 תפוח ארוחה 4(13:00/14:00): 3 כוסות פסטה מלאה + רוטב עגניות 2 חתיכות חזה עוף ארוחה 5(כ-40 דק'' לפני אימון): יופל'ה 1.5%-3% שומן בננה ארוחה 6(אחרי אימון): ¾ קופסת טונה במים 40 גרם סוכר ענבים (א"ג גבוה) ארוחה 7(כשעה אחרי אימון): 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה חביתה – 2 חלבון, 1 חלמון + 1 גרם שמן קנולה (בשביל המחבט) 200 גרם סלט ירקות + 2 כפות שמן זית ארוחה 8 (לפני שינה): 30 גרם חמאת בוטנים סקיפי "שברי בוטנים" כוס חלב 1% לגבי ערכים(קשה למצוא ערכים לדברים שכתבתי, אז אם מישהו רואה משהו לא נכון שיתקן אותי): *התפריט הוא בערך 2500 קלוריות בערך 150 גרם חלבון בערך 300 גרם פחמימה וכ-55 גרם שומן תגובות יתקבלו בברכה. |
יש לך מחשבוני תזונה שאתה יכול להעיזר בהם ולדעת בידיוק מה הערכים של כל דבר
http://www.goleango.com/show_calcula..._id=3&art_id=9 קודם תבדוק את הערכים של התפריט ואם הערכים נכונים אז התפריט בססדר חוץ מה שומן והחלבון תוריד מהם קצת |
יש לך פי 3 חלבון, אין צורך בזה. תוריד ל100. שומן שיהיה 50 והשאר פחמימות.
|
המחשבונים האלו טועים בהרבה... למשל, שהתסכלתי על חלב שלי במקרר (ערכים) ועל החלב שבגולינגו (אותה חברה, אחוז שומן וכ'ו...) הערכים שונים. =\
בדקתי פעם קודמת ויצא לי 150 גרם חלבון, אחרי ששאלתי תזונאית היא כתבה לי שיש שם רק 110 גרם חלבון. =\ אז אין לי מושג כבר מה לכתוב.. |
אתה שוקל 47 ? 0.00001 אחוז שומן ?
|
?? מה?
|
סתכל, לא קראתי לגמרי את התפריט, אבל 2500 קלוריות על ה1.68\47 שלך?? זה נראה לי המון. אני 1.77 על 72 קילו ולא אוכל הרבה יותר.
אם אתה לא מצליח לעלות אם פחות, אז סבבה, אבל הייתי מנסה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאלתי תזונאית אחת שמבינה בתזונת נוער והיא אמרה לי שבגיל ההתבגרות ילד שעושה פעילות גופנית 30-60 דק' שלושה פעמים בשבוע צריך 2400 קלוריות, ואם יותר מזה (אימון במכון כושר וכ'ו) צריך 2800 קלוריות ככה... אני משתדל אכול הרבה.
|
ציטוט:
איזה תזונאית שאלתה ? תוזנאית ספורט או של קופ"ח? ויופי שהיא אמרה "ילד בגיל ההתבגרות" ,כמה הוא שוקל ? איזזה פעילות הוא עושב בשמך ה30-60 דקות האלו? וכו' |
שאלתי אותה בפורום של תזונת נוער. =\ באתר הזה: tzoona.co.il
האם עדיף תזונאית ספורט או תזונאית מטעם קופ"ח למקרים כמו שלי? למי עדיף ללכת? |
אני לא הייתי הולך לתזונאית קופ"ח, הייתי שם, היא רק יושבת עם הרבה דפים ומחשבת.
אמרה שילד צריך לאכול 2400? בלי להסתכל על הנתונים?.. |
כתבתי לה נתונים שלי...
אתה לא ממליץ ללכת לדיאטנית של קופ"ח? אתה חושב שעדיף לי לבנות ולשפץ תפריט לבד? אני רואה נתונים שלך בחתימה ואני עם פה פתוח... אני רואה שאני מדבר עם מישהו שמבין.. אז אני מתעניין. =p למרות שזה מוזר קצת לעלות 9 קילו בחודשיים לא? |
אהא.
אני חושב שאולי כדאי לך ללכת לפגישה עם מישהו מיזראלבדי. המאמן שלי הוא במקרה תזונאי קליני והוא תותח רציני בתחום, אז כל הבעיות שלי פתורות. אבל זה לא שאם תאכל כמוני תעלה אותו דבר, יש לי נטייה להשמנה, וגם עליתי 2-3% שומן ב9 קילו האלה. לא מתלונן בכלל. אם אתה לא רוצה ללכת פה לפגישה, אתה יכול פשוט לנסות את התפריט שלך אחרי השינויים, ולראות איך אתה מתקדם. |
הבעיה שלי היא יותר תקציב.. כי אין לי מאיפה להוציא 300 שקל על כל פגישה עם תזונאי... לעומת זאת, בקופת חולים אני מקבל את זה חינם..
נראה לי אני אקבע בינתיים עם אחד מקופ"ח.. אם לא יילך משהו טוב אני אנסה שפר את התפריט לבד. |
ציטוט:
|
כתבתי על התקציב שלי ובגלל זה חשבתי ללכת לתזונאית של קופ"ח...
קראתי הרבה מאמרים לעלייה במסה וכאלה.. אבל לאחרונה אני מסתכל בהמון אתרים וכשאני כותב את הפרטים שלי (גובה משקל וכ'ו..) כתוב לי ריקוורדס נורא מוזרים כמו 2700 קלוריות\ 3000 קלוריות... פשוט לא מתאים לי שאני לא אגבה עכשיו כי יש לנו במשפחה גנטיקה של גבוהים (193,187 זה האחים).... מבינים אותי עכשיו<? |
כמו שאמרתי, אם אתה לא עולה במשקל תוסיף קלוריות
לדעתי אין צורך ללכת לתזונאי (ובטח לא של קופ"ח) כשיש לך את כל הידע הזה ע"י קריאת מאמרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ