![]() |
איך התפריט ?? עלייה במאסה ..
ה bmr שלי הוא 1700 שוקל 69 ..
אני צורך ביום 2500 קלוריות מה דעתכם על התפריט הזה : ארוחת בוקר : קרונפלקס 100 גרם חלב פרה 3 % 2 כוסות יוגורט 1.5 % 2 גביעים לחם קל 3 פרוסות בננה ארוחת צהריים : חזה עוף 210 גרם שניצל עוף טירס 210 גרם פסטרמה 5 חתיכות לחם קל 4 פרוסות מיץ ענבים 330 מ"ל מיץ גויבה 330 מ"ל ארוחת ערב : טונה במים אורז לבן 150 גרם חלב פרה 3 % 2 כוסות .. --------------------- סה"כ קלוריות 2661 סה"כ שומים 44 סה"כ חלבונים 175 סה"כ פחמימות 355 סה"כ כולסטרול 257 -------------------- תפריט טוב ?? הייתם הולכים עליו ? אני עובד במאסה 3 ימים בשבוע .. אני בעיקרון רוצה להישאר עם התפריט הזה לחצי שנה .. מה דעתכם חבר'ה ?? |
איך אתה מצליח לדחוף את כל זה ב-3 ארוחות...
נראה טוב ואם אתה יכול אפילו תחלק לעוד כמה ארוחות. |
זה לא נראה לי 3 ארוחות הוא פשוט נתן לנו את העיקריון אבל הוא מחלק את התוכן לביניים אני חושב
|
תוריד חלבון ל140-150. תעלה שומן ל70 שרובו יהיה איכותי. תוסיף איזה 100 קלוריות
|
תוסיף שומנים איכותיים.
לדעתי תחלק את התפריט ליותר ארוחות |
ציטוט:
|
תחלק ליותר, תכניס איזה פסטה או אורז לארוחת צהריים.
|
ציטוט:
|
כניראה שאני יחליף את הטונה במים לטונה בשמן וזהו וניצמד לתפריט ..
אגב אני אוכל את כל זה ב 6 ארוחות =] |
שומן אכותי..
|
אל תשתה 4 כוסות חלב
ואל תשתה גם את ה2 כוסות חלב אחרי הטונה והאורז זה ניראה לי סתם יעשה לך כאבי בטן תשתה עם זה איזה 2 כוסות מים עדיף |
:tongue:
ציטוט:
אתה אל תישתה חלב במאסה שלך .. החלב עוזר לי להשלים שומנים והוא עוזר לי להירדם בלילה כמו תינוק :D |
מה קשור עוזר לך להשלים שומנים השומנים שיש בחלב הם לא טובים אני הייתי מחליף ל-1 אחוז אין הבדל כמעט בטעם ואין הבדל במחיר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ