![]() |
ניתן להוריד מסת שריר?
האם יש אפשרות להוריד מסת שריר?
נגיד עבדתי על שרירי הידיים וניפחתי אותם יותר מדי, יש אפשרות להוריד את מסת השריר בכל צורה שהיא? תודה |
כמובן.
תפסיק להתאמן\ תתאמן פחות+ גרעון קלורי ואתה תצא שחיף יופי טופי |
ציטוט:
|
אתה יכול עם פומפיה לגרד סיבי שריר.
אבל מה שהציע שמעון גם עובד. |
ציטוט:
איזו סיבה יכולה להיות לך לרצות להוריד מסת שריר? מה אתה רוני? |
בטח איזה פאקצה בת 12 אמרה לו שהוא "מנופח" מידי ועכשיו הוא בבאסה שילך לו הזיון
|
חשבת אולי במקום "להוריד " את הידיים "לנפח " את שאר הגוף ?
:):):):) |
תגיד רגע, הפקאצה הזאת כוסית לפחות? :)
|
אחי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, מה זאת אומרת ניפחת אותם יותר מידי אין דבר כזה יותר מידי תמשיך לנפח גם את שאר כי תבין, יש שריר בגוף שקוראים לו גב ואפשר גם לאמן אותו מידי פעם אני חושב שזה יעזור אה וגם יש שריר רגליים גם אותם לא יזיק לאמן מידי פעם ולא כל פעם שאתה בא למכון לעבוד רק ידיים ולהתפלא למה הם גודלות, קיצר צא מהסרט שהידיים שלך גדולות מידי ותמשיך להתאמן..
|
ציטוט:
|
מחט יפתור הכל במקרה של אדון פותח פוסט...
|
יש לי תגובה אחת שתקועה לי על הלב הרבה זמן:
כוסאמאמאמאמאממאמאמאמאמאמאמאממא של מי שאומר "מנופח". |
כמו שאמרו פה להפסיק להתאמן ולאכול במאזן קלורי שלילי + הרבה אירובי.
|
תמיד אפשר לנתח את עצמך כשאתה יותר מדי "מנופח", תשאל את greg מהפורום, יש לו הרבה נסיון בזה !
|
וואלה אתה צודק אחי זה לא טוב ידיים גדולות, בעייתי לנגב את התחת..
|
השיטה הכי טובה ששמעתי שהיא בדוק עובדת, תלך להום סנטר תבקש מהם אזיקוני פלסטיק הכי גדולים שיש להם.
תעטוף עם זה את הידיים עד הסוף, תשים לאורך כל אחת מהידיים שלך 3 אזיקונים. זה חשוב מאוד לא יותר מ-3 אזיקונים, תהדק את האזיקון עד הסוף. תלך לישון ככה 3 ימים ברציפות ותראה איך השריר יורד. |
|
איזה שאלות יש פה לאנשים !!
|
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון אם אתה רוצה להוריד מסת שריר...
|
אנשים עובדים פה שנים קורעים את התחת שלהם בשביל לעלות גרם ואתה בא עם היציאה המטומטת הזאת אם ניתן להוריד מסת שריר?? אנשים נלחמים בשינים בשביל לא להוריד ואתה חושב את עצמך קולמן רוצה להוריד במסת השריר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ