![]() |
מישל טרוני עכשיו בביפ באחות הקטנה
שימו דחוף הוא עכשיו שם מדבר על שחר ועל זה שהם חברים
|
ערוץ?
|
ביפ אמרתי..זה ערוץ 4
|
מישל קורע מצחוק ,אני חולה על הבן אדם הזה :)
|
אין לי את ערוץ הזה לעזאזל תעלו לפה לינק אין מצב שאח שלי יהיה בטלויזיה ואני לא יראה!!!גדי תקליט תארגן שאני יוכל לראות גם:flowers::mad::mad:
|
גלעד אחי שמעתי יש את זה גם באתר של האח הגדול יעני יש שם גם את הפרקים של התוכנית הזאת האחות הקטנה כנס תבדוק נראלי זה היה פרק 30..
הפרק האחרון שהיה זה הפרק של היום תחפש תבדוק אני הלכתי לישון לילה טוב |
מישהו יכול לאמר איזה פרק זה? כי יש פה רק פרק 29....
|
זה פרק 30 כנראה לא העלו עדיין
|
ראיתי את זה איזה מצחיק הוא..:)הוא דיבר על שחר אמר שהוא לא שם זין שאם הוא יקבל עצבים הוא מסוגל לידפוק להם שם מכות ..וטוב שהוא שם הוא אמר יאאלה שיהיה כבר מכות שם :d:d הוא היה מצחיק הוא כול הזמן חיבק שם איזה מישו והביא לו כאפות לרגל :d
|
תעלו את זה לפה אם אפשר..
|
חחח איזה גמור הוא...
ההורים שלי ראו כזה את האחות הקטנה ופתאום הם אומרים לי כזה בוא בוא יש איזה מגודל מדבר על שחר, אתה מכיר אותו? ישר זיהיתי שזה מישל טרוני.. הם נגעלו ואני התלהבתי.. הוא עשה עם המנחה יד קדמית :o |
לינק !
|
|
מלך!^ תודה
|
עומרי תבורך!
|
יש שידור חוזר עוד 4 דקות למי שיש ביפ ורוצה לראות
|
בוננא המגישה באחות הקטנה והפג הזה שמתארח שם בהתחלה הם שתי פרידמנים שצריכים לדקור אותם מקללים את כולם ויוצאים עליהם והמכוער הקוף הזה מדבר יותר מדי צריך לזיין אותו מכות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי כמה מסקנות:
1. הבני זונות האלה והסטיגמות שלהם על באדיבילדרים לא ישתנו....שרון אלכסנדר יצא אפס 2. שפרה צריכה למות... מוות כואב... מוות מייסורים ועינויים.... אני לא סובל את הבנאדם המתנשא הזה... שתפסיק עם הגועל הזה שלה... 3. מישל ענק 4. אסקימו בבקשה בלי "פרידמנים" ושטויות כאלה זה לא מכובד 5. Koko16 תשטוף את הפה אחי הוא מלוכלך בחיידקי קולי צואתיים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ