![]() |
מוכר אבקת חלבון ועוד כמה מוצרים
שלום לכולם, אני מוכר אבקת חלבון של אופטימום בננה 2.3 ק"ג .. השתמשתי ב9 סקופים בדיוק, קניתי מישראלבודי .
יש לי עם זה גם שייק, 2 וחצי חבילות של אומגה 3, וחצי חבילה בערך של מולטיוויטמין של סולגל . אני מוכר בעיקר בגלל הלחץ בעבודה, ניסיתי להתחיל חיטוב וחשבתי שאני יוכל לשלב מכון אבל אני עובד עד השעות המאוחרות של הלילה ולא רואה טעם להמשיך . מישהו מעוניין? |
3871271
דבר איתי בקשר לאופטימום בננה. |
מאיפה אתה? מה המחיר על האופטימום לבד?
|
אני מהמרכז - נס ציונה
עלה לי 365, כמה מציעים ? אני נותן גם את הכרטיס שהחנות נותנת של ה5 רכישות 20 אחוז . מצידי תשקלו את זה, ספרתי כמה פעמים הייתי במכון ולקחתי רק 9 סקופים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי מושג למה לקחו ממני 365 בראשון לציון . |
כמה אתה מבקש?תן מחיר =]
|
ציטוט:
תגידו מה זה נהיה פה פורום מכירות יד 2 ? מה זה החרטא הזה כל פלוץ מוכר חצי דלי |
ציטוט:
אני בכלל מופתע מעצמי שהגבתי לך, בדר"כ אני לא מתייחס לאנשים עם מגבלות . 280 עם השייק (שעלה 35, או ששוב עבדו עליי) נשמע לי הוגן, מי שמעוניין שיצור איתי קשר . כנ"ל לגבי המוצרים האחרים שאני מוכר . |
ציטוט:
ושייקר אני קונה ב 10 שקל אחלה שייקר בעולם אם אתה רוצה שייקנו ממך דלי פתוח שהוא כמעט מלא תרד ל 150. לפחות תכניס 150 שקל לכיס |
תוסיף לפני שמוחקים ilay7z@hotmail.co.il
|
ציטוט:
200606547 ב265 אני מביא חדש חחחחחחחחח דנדש של אופטימום כולם פה נדפקים עם המחירים: d :d :d |
220 אני מציע :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה הקטע שזה קזאין? באותו כסף שאתה מוכר אפשר לקנות דלי חדש של חלבון רגיל (ואל תגיד לי ספיגה שמה ספיגה איטית) |
ירדתי ל250, מחיר סופי.
לא בא לי להפסיד יותר מ150 שקל רק בגלל שטעמתי ממנו, מי שרוצה שיפנה בפרטי או יתקשר 0547344176 . אני מאיזור המרכז . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ